Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Gospodu se pomolimo da se Radovanka pomiri sa momkom i nastavi vezu dalje. Gospode pomiluj.     Gospodu se pomolimo da dobijem volju za rad na poslu i izborim se sa svim losim sto mi dolazi i ometa me.Amin   Tokom rada dodje mi lenost,smor,dosada,to me pokusava odvratiti od posla. :( daj mi Boze snage da izdrzim.

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помолите се за Иву.Нека буде воља Господа и Бога нашега на њој.. Као лекар душе и тела, нека Се умилостиви и здравље јој дарује, ако му је по Вољи, а њој на спасење. 

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помолите се за духовно и телесно здравље девојчице Дуње. Хвала.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Нека би Господ дао нормалног лекара слушкињи својој Јелени

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Pomenite danas mene gresnog,imam vazan sastanak za posao,pominjite da sve prodje kako treba i da se prihvate i neke moje zelje tamo. Daj Boze.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Помози Пресвета Богомајко и Господе Наш Милостиви, брату Милошу да добије посао, а да буде све по Божијем промислу, и

на Славу Богу.

Подели на овим сајтовима

Pomenite ovo srce u molitvi, da omekša za Boga i ljude, i da sutra dobro uradim neki testić što mi je za praksu u jednoj firmici... Milutin mi je ime, i hvala vam uvek, a Gospod neka vas svakako pomene u Carstvu Nebeskom...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Ako nije problem,pomjanite u molitvama i mog oca Momira,opet mu nije dobro nesto...izbezumljena sam... :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Sveta Blazena Ksenija Petrogradska, moli se za nas. Pruzi rabu Bozijem, Sretenu, priliku da nadje posao koji ce biti na korist i spasenje i njemu i drugima. Hvala ti, amin.

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Нека би Господ, молитвама Пресвете Богородице и сви Светих,  услиши вапај и молитве ваше.

МОЛИТВА ЗА ПРИЈАТЕЉЕ

Предобри Боже, молим Те, искажи своју доброту свима, који ме због Тебе љубе, који се за мене жртвују и због мене трпе телесне и душевне боли. Удели снаге свима којима је потребна Твоја помоћ, услиши жеље оних којима сам обећао да ћу се за њих молити или за које сам дужан молити. Ја их све љубим небески Оче, јер их Ти љубиш. Ти си ми их дао као браћу и сестре у Христу и хоћеш да их љубим као што их Ти љубиш. Пошаљи нам свима свога Светога Духа љубави, да бисмо у слози испунили Твоју свету вољу. Амин.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Господе Свежалостиви, прими душу новопреминулог слуге Твога Петра и отпусти му сваки грех вољни и невољни. Да се и он зарадује Теби.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ljiljana

Mirko

Jovana

76. psalm - Када не постоји разумевање између родитеља и деце, да их просветли Господ, да деца слушају родитеље и да родитељи покажу своју љубав.

psalm 45. За младиће којима непријатељ из зависти поставља препреке за остварење породице (женидбу).

za zdravlje, misaoni i dusevni mir Jovane;

i ako stignete pomenite i mene;

hvala vam

Подели на овим сајтовима

Пресвета Богородице, прими под покров свој душе грешне Наде и грешне Стане, рааба Божијих, умоли Господа да им опрости сва њихова сагрешења и удостоји их Царства Небеског.

Амин.

Подели на овим сајтовима

Htedoh da vam zahvalim za jednu molitvu, beše malko unazad, uglavnom, uslišena je, hvala Bogu. Neka vas Bog čuva, ljubi vas brat :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...