Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Још једна саобраћајна несрећа однесе млади живот. Молим вас, помолите се за моју кумицу НИНУ која је ноћас погинула. За утеху родитељима и још троје младих која су била у колима и неки се још боре за живот, којима не знам име.Господе помилуј

Подели на овим сајтовима

On 17. 12. 2014. at 6:55, Сања Т. рече
Молим вас, помолите се за моју кумицу НИНУ која је ноћас погинула.

Молим Те Господе помилуј, помилуј рабу Твоју Нину, ублажи и опрости јој сва сагрешења и грехопаде њене, вољне и невољне, у знању и незнању учињене; исцели многооболелу душу њену, ублажи, умири и просвети узнемирено и тамом обавијено срце њено и као гладног и жедног Твоје милости испуни га Твојом вечном добротом; јер је Твоје да нас милујеш и спасаваш Боже наш, и Теби Јединоме приличи слава у векове векова. Амин.

Господе помилуј и спаси осталу децу која се још боре за живот!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

On 17. 12. 2014. at 6:55, Сања Т. рече

Још једна саобраћајна несрећа однесе млади живот. Молим вас, помолите се за моју кумицу НИНУ која је ноћас погинула. За утеху родитељима и још троје младих која су била у колима и неки се још боре за живот, којима не знам име.Господе помилуј

Нина на жалост није била крштена.

Подели на овим сајтовима

On 17. 12. 2014. at 13:17, Сања Т. рече
Нина на жалост није била крштена.
:cmizdrenje:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Помолите се за покој мога деде Радована, починулог пре 50 година.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Данас се упокојила после дуже болести једна млада мама Марина, оставивши кћерку Марију и мужа Сергеја. Помените их.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2015. at 22:26, Иван Недић рече

Данас се упокојила после дуже болести једна млада мама Марина, оставивши кћерку Марију и мужа Сергеја. Помените их.

Gospode, Ti si rekao: "Vi ste so zemlji. Ako so obljutavi, čime će se dakle osoliti?" Zagrej srca naša u molitvi i pomeni u Carstvu svome Marinu, sluškinju Tvoju na spasenje, grehove oprosti i sagrešenja ne gledaj, već po milosti svojoj pomiluj i spasi kao Onaj Koji je blag i Koji voli čoveka. Pomozi i ukrepi kćerku Mariju i supruga Sergeja, pomozi im da tuguju i otuguju, a da ne očajavaju, i daj im snage da se bore dalje da žive. Amin.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Pomenite u molitvi Jovana koji je sinoc poginuo u 22 godini,njega i brata vozio je drug,na izlasku sa sporednog puta prilikom ukljucivanja udario ih je suprotni vozac koji je preticao.na licu mjesta Jovan je poginuo :((((((((((((( znam ga iz vidjenja bio je dobar momak :(((((  srce me boli  od tuge.   dvojici se bore za zivot pomenite i njih, oni su bili sa njim u auto:Miodrag i Petar

Подели на овим сајтовима

Покој души Јовановој .

Господе дај снаге Миодрагу и Петру да се опораве од овога што их је снашло . Амин

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Мој отац Тихомир задржан је јуче на нефрологији. Молим вас помените и њега у молитвама, међ другима којима је помоћ Божија неопходна.

Хвала.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помолите се за моју другарицу Драгану за здравље духовно и телесно (депресивна је због великих и изненадних искушења,такође и здравље је угрожено).

Хвала унапред.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

On 5. 1. 2015. at 21:24, nana рече

Мој отац Тихомир задржан је јуче на нефрологији. Молим вас помените и њега у молитвама, међ другима којима је помоћ Божија неопходна.

Хвала.

....мој тата Тихомир....упокојио се 13.јануара, у својој 90. год. Помените.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

On 8. 1. 2015. at 20:35, Дани рече

Молим вас, помолите се за моју другарицу Драгану за здравље духовно и телесно (депресивна је због великих и изненадних искушења,такође и здравље је угрожено).

Хвала унапред.

Као што си мене подигао из депресије и вратио ми вољу за животом сјети се своје Драгане.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...