Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Живи:Даница,Зоран,Снежана,Лазар,Марко,Иван,Стојанка,Жарко,Никола,Борис,Борис(није грешка),Ведрана,Марко,отац Велибор

Упокојени:Мирјана,Живан,Љубица,Милица,Вуко,Драга,Драго,Ђорђије,Милева

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Гости
  Meda рече:

imam pitanje: zasto ne samoubice? jel to zbog toga sto su pocinile najveci greh? da, imam jednog medju pocivsima, kako da se molim za njega ? da li da se molim za njega ?

??, ???? ????. ???? ?? ???? ???????? ?? ????, ??????? ???? ?? ??????? ??????? ? ????????.

Подели на овим сајтовима

Alefshin рече:
  Meda рече:

imam pitanje: zasto ne samoubice? jel to zbog toga sto su pocinile najveci greh? da, imam jednog medju pocivsima, kako da se molim za njega ? da li da se molim za njega ?

??, ???? ????. ???? ?? ???? ???????? ?? ????, ??????? ???? ?? ??????? ??????? ? ????????.

I možda ?e  tvojim i našim molitvama on biti spasen, kao i moj otac, kao mnogi drugi koji za života ne poznaše  Hrista, moramo se moliti za njihovo slepilo, za njihovo neznanje, i da se nadamo da ?e neko moliti i za nas, jer ne svedo?imo za sebe, drugi svedo?e za nas

• Волим 1

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

живи : митрополит Наум , игумен Фотиј , јеромонах Ефрем , Онуфриј , игуменка Макрина , архимандрит Гаврило , Гаврило , Ирина , Зинаида .

упокојени: патријарх Алексеј други , схиигумен Јероним , архимандрит Тадеј , Владимир , Виктор , Никола

Подели на овим сајтовима

Живи:Даница,Зоран,Снежана,Лазар,Марко,Иван,Стојанка,Жарко,Никола,Борис,Борис(није грешка),Ведрана,Марко,отац Велибор,Марко

Упокојени:Мирјана,Живан,Љубица,Милица,Вуко,Драга,Драго,Ђорђије,Милева

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић
  konstantin рече:

Branko

povrdejeni policajac,tri meseca u komi, doktori dizu ruke od njega, ako ko moze da se pomoli za coveka u pitanju su sati, (otac troje maloletne dece) ....

????????, ??? ?? ??????!
Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Живи: Ђука, Бојана, Ана, Влада, Илија, Никола, Јања, Томислав, Светлана, Миленка, Сретен, Стефан

Упокојени: Миладин, Чедомир, Душанка, Младен.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...