Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Молим вас помолите се за моју мајку, Персиду.

Данас су јој открили анеуризам у мозгу. Требало би у понедељак да јој неурохирург уради још неко снимање, па ће онда да одлуче шта и како даље.

Оци, молим вас, помените је на Литургији.

Хвала Богу и свим Светима, и хвала вама, браћо и сестре на молитвама вашим! slavabogu nasznak9877777777777777777 :group111:

Моја мајка сутра, ако Бог да, излази из болнице. Лекари кажу да за сада није потребна никаква операција, већ само редовне контроле. drlove

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

знам да ти је тешко, али овим твојим искреним покајањем Господ ти је већ опростио...а твоје детенце дочекаће те када одеш Господу...само се стално моли за њега...

ево једне молитве:

Pomeni u Svome Carstvu, Čovekoljupče Gospode, odbačena čeda Tvojih sluškinja, koja su u utrobi pravoslavnih majki neočekivano umrla zbog slučajnih dejstava, ili zbog teškog porodjaja, ili zbog neke nepažnje, ili svesno ubijenih, ne primivši Sveto Krštenje. Krsti ih , Gospode, u moru milosrđa Tvoga, i spasi neizmernom Tvojom blagodaću, a meni grešnoj____________ koja sam izvršila ubistvo čeda u utrobi svojoj, oprosti, i ne liši Tvoga milosrđa. Amin.

Bože, milostiv budi meni grešnoj!

Gospode, pomiluj čedo moje, koje je umrlo u utrobi mojoj, zbog vere i suza mojih, radi milosrđa Tvoga, i ne liši ih Tvoje Božanske svetlosti. Amin.

желим ти од свег срца да добијеш утеху и стекнеш мир...твоје детенце ће осетити твоју љубав... :drugarstvo:

AMIN !

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Pomolimo s braco i sestre za sluziteljku Boziju Gordanu Petrovic koja je dozivela mozdani udar.Majka je cetvoro dece zaista bih vas sve zamolio da se pomolite za zdravlje i spasenje kako Gordane tako i cele njene porodice.

Стојте непрестано на духовној стражи, јер не знате када ће вас Господ позвати к себи. У своме земаљском животу будите спремни свакога минута да му положите рачун. Чувајте се да вас враг не улови у своју мрежу и не обмане, приморавши вас да паднете у искушење. Свакодневно испитујте вашу савјест, провјеравајте чистоту ваших намјера и ваших мисли.

Подели на овим сајтовима

Господе, ако је воља Твоја, подари исцељење слушкињи Твојој Гордани, и услиши молитве њених ближњих.

Погледај на децу њену, на све оне који је воле, који пате и стрепе због ње. crosseo

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Pomolimo s braco i sestre za sluziteljku Boziju Gordanu Petrovic koja je dozivela mozdani udar.Majka je cetvoro dece zaista bih vas sve zamolio da se pomolite za zdravlje i spasenje kako Gordane tako i cele njene porodice.

Gospode Isuce Hriste Sine Bozji,Majko nasa Presveta,Preblagoslovena,Predivna,Carice Nebeska Bogorodice,pogledajte na sluskinju vasu i sestru nasu Gordanu,podajte joj ozdravljenje i isceljenje od teske bolesti ove,da bi proslavila Boga u Trojici Presvetoj;Majko Bozja,i Ti si Majka,pogledaj na decu ovu i podari im utehu i njenoj porodici.Jer Tebi prilici svaka slava,cast i poklonjenje u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.AMIN.

Подели на овим сајтовима

Господе помози да изађе све на добро, јер теби је лако исцјелити сваку болест.

Подели на овим сајтовима

Gospode Isuse Hriste Sine Božiji,pomiluj sluškinju svoju Gordanu,podari joj iscjelenje od teške bolesti,a njenoj djeci podari ljubav i utjehu majke njihove!Presveta Bogorodice naša molitvama svojim Gospodu našem spasi porodicu ovu od nevolje koja ih snađe!Amin!

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Владико Сведржитељу, Свети Царе, Који Уразумљујеш и Не Усмрћујеш, Који клецајуће Утврђујеш и оборене Усправљаш и телесне муке човекове Отклањаш, молимо се Теби, Боже наш, слушкињу своју Гордану, која болује, Посети милошћу Својом, Опрости јој свако сагрешење вољно и невољно. О, Господе, излечујућу силу Своју са Небеса Пошаљи, Приклони се тела њеног, Угаси грозницу, Уклони страст и сваку болест која се крије у њој, Буди Лекар слушкиње Своје Гордане, Подигни је са постеље болесничке и са одра страдања њеног и Дарује је исцељену Цркви Својој, да благоугађа Теби и твори вољу Твоју. Јер Твоје је Да нас Милујеш и Спашаваш, Боже наш, и Теби славу узносимо, Оцу и сину и Светоме Духу, сада и свагда и у векове векова. Амин.

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Владико Сведржитељу, Свети Царе, Који Уразумљујеш и Не Усмрћујеш, Који клецајуће Утврђујеш и оборене Усправљаш и телесне муке човекове Отклањаш, молимо се Теби, Боже наш, слушкињу своју Гордану, која болује, Посети милошћу Својом, Опрости јој свако сагрешење вољно и невољно. О, Господе, излечујућу силу Своју са Небеса Пошаљи, Приклони се тела њеног, Угаси грозницу, Уклони страст и сваку болест која се крије у њој, Буди Лекар слушкиње Своје Гордане, Подигни је са постеље болесничке и са одра страдања њеног и Дарује је исцељену Цркви Својој, да благоугађа Теби и твори вољу Твоју. Јер Твоје је Да нас Милујеш и Спашаваш, Боже наш, и Теби славу узносимо, Оцу и сину и Светоме Духу, сада и свагда и у векове векова. Амин.

amin-nas

nasznak9877777777777777777

Подели на овим сајтовима

Milostivi Gospode, dobri Oce nas, Covekoljupce, pogledaj Tvojim milostivim okom na raba Tvojega gresnoga Zivorada, radi ovih molitava nasih jer se secamo dobrog dela njegovog.

Oprosti mu Gospode sve grehe njegove, ucini da se pokaje i preumi i vrati ga u krilo svete crkve Tvoje.

Pomiluj Gospode gresnoga Zivorada.

Подели на овим сајтовима

Milostivi Gospode, dobri Oce nas, Covekoljupce, pogledaj Tvojim milostivim okom na raba Tvojega gresnoga Zivorada, radi ovih molitava nasih jer se secamo dobrog dela njegovog.

Oprosti mu Gospode sve grehe njegove, ucini da se pokaje i preumi i vrati ga u krilo svete crkve Tvoje.

Pomiluj Gospode gresnoga Zivorada.

АМИН..

• Волим 1

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...