Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Не заборавимо Александра Пејановића. Помените моју ташту, о којом сам писао. За здравље за сада , али практично умире. Питање је дана.

Подели на овим сајтовима

Данас ноћу на Спасовдан, практично на рукама је умрла. Звала се Викторина. Умрла је за време читања тропара Вазнесења, пошто смо предходно прочитали канон за исход душе из тела. После тога канон за усопше ( умрле).

Подели на овим сајтовима

Mileva, ima što novoga u vezi Dejana?

Dejan je dobro, beba nije imala takvu sreću,  0110_hahaha - abortus.

Molim vas pomenite u molitvama svojim sluškinju Gospodnju Slobodanku, koja se nalazi na intenzivnoj njezi poslije operacije jetre, a koja je bila izuzetno teška. I ako vam ne predstavlja muku pomenite i mene, nešto nikako da stanem na noge svoje. ne_shvata

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Народе, помените Милосава, молим Вас. Бори се за живот.

Свемилостиви Господе Исусе Христе помилуј слугу твога Милосава.

Ima li sta novo, jel covek bolje?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Бог да упокоји душу почивше Викторине. 0110_hahaha

Примите моје искрено саучешће.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

ПОМАЖЕ БОГ! ИМАМ ЈЕДНУ МОЛБУ ! МОМАК КОЈИ ЈЕ У НЕДЕЉУ ПАО СА МОТОРА БОЈАН КОСИЋ ЈЕ МОЈ РОЂЕНИ СЕСТРИЋ , ИМА ТЕШКЕ ПОВРЕДЕ ГЛАВЕ , КРВАРЕЊЕ У МОЗГУ ...!!! У КОМИ ЈЕ . ИЗ НИКШИЋА ЈЕ ДОВЕДЕН У КБЦ - ПОДГОРИЦА И НАЛАЗИ СЕ У ЖИВОТНОЈ ОПАСНОСТИ! У ЦРКВИ СВЕТОГ ЂОРЂА ПОД ГОРИЦОМ СВАКО ВЕЧЕ СЕ ЗАЈЕДНО СА СВЕШТЕНИКОМ МОЛИМО ЗА ЊЕГА,У ОСТРОГУ, А ОД ЈУЧЕ У ЦЕТИЊСКОМ МАНАСТИРУ ПА ВАС МОЛИМ АКО СТЕ У МОГУЋНОСТИ ДА У ЈОШ НЕКОМ МАНАСТИРУ ПОШАЉЕТЕ ЊЕГОВО ИМЕ ДА СЕ ШТО ВИШЕ ПОМИЊЕ ДА БИ СВЕТИ УМОЛИЛИ ГОСПОДА ДА НАМ ГА ДИГНЕ ИЗ ПОСТЕЉЕ КРШТЕН ЈЕ У ОСТРОГУ НА УСЕКОВАЊЕ ГЛАВЕ СВ. ЈОВАНА КРСТИТЕЉА КАО БЕБА! ПОМЕНИТЕ ! СЕСТРА У ХРИСТУ ДРАГАНА ВУКЧЕВИЋ

Подели на овим сајтовима

Kod nas u manastiru sutra uveče će biti Sveta Tajna Jeleosvećenja, pa ću ako Bog da pomenuti, a vidjeću da ujutro na Liturgiji se pomene. Gospode smiluj se  kucanje

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Народе, помените Милосава, молим Вас. Бори се за живот.

Свемилостиви Господе Исусе Христе помилуј слугу твога Милосава.

Ima li sta novo, jel covek bolje?

Још увек је у болници. Чим му изваде тубу која директно убризгава кисеоник у плућа, плућа стану са радом. Лекари не знају зашто се то дешава. Два пута је био у клиничкој смрти. Помените...

Подели на овим сајтовима

Помолимо се о баки Љубици, да је Бог из смртне постеље подигне, да би могла и даље да се брине оба унука - сирочади.

:djetalina: smej.gif  smej.gif

Ради молитве ваше, Бог је подигао из смртне постеље баку Љубицу и сада се опет брине о своје унучади и о кући својој.

Још један доказ да и данас чуда постоје.

Хвала вам.

Ти ме волиш, ал ја не осећам.

Подели на овим сајтовима

Помолимо се о баки Љубици, да је Бог из смртне постеље подигне, да би могла и даље да се брине оба унука - сирочади.

:djetalina: smej.gif  smej.gif

Ради молитве ваше, Бог је подигао из смртне постеље баку Љубицу и сада се опет брине о своје унучади и о кући својој.

Још један доказ да и данас чуда постоје.

Хвала вам.

0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...