Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Молитвама светих отаца наших Господе Исусе Христе помилуј слушкињу твоју Иву,њено чедо и све њене ближње.Амин боже дај!!!

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

ИЗВИЊАВАМ СЕ СВИМА!!!Дошло је до замене тема на форуму на мом компјутеру,а како не знам 0203_cool мајкл  

Подели на овим сајтовима

ИЗВИЊАВАМ СЕ СВИМА!!!Дошло је до замене тема на форуму на мом компјутеру,а како не знам 0203_cool 0442_feel 

Јеси освештала комп...  :cheesy2:

Ма стварно је без везе ова ситуација:пишеш на једној,а коментар се појави на другој теми... 0442_feel мајкл

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pogledajte ovu temu sa verujem, jednoj sestri je hitno potrebna podrska!

"Браћо и сестре у Христу,молим вас помените у молитвама својим моју ћерку Иву.У шестом месецу трудноће,смештена у болници,угрожен живот бебе и њен.

нана"

http://forum.verujem.org/index.php?topic=18440.msg320076#msg320076

navijanje

ево, да Пресвета Богородица у својим нежним молитвама помене мајку и дете  ne_shvata 0409_feel 0110_hahaha

Постављена слика

Линк (величина: 1,7 МВ):

http://www.4shared.com/photo/q3fZkkpE/Pomocnica_pri_radjanju.html

За лак порођај се најчешће читају молитве Теодоровској икони Мајке Божије

Подели на овим сајтовима

Odlicno, preneo sam link za ikonu i na verujem... :huh:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Драги моји у Христу  Немојте замеритио што ми недостижу речи којима бих изразила захвалност за труд и љубав коју показасте. facenew22222222Слава Богу и хвала му за све.Ива је много боље.Остаје  наредних четрнаестак дана велике стрепње за бебу,док не дође трудноћа бар у седми месец.Имајте је у молитвама свијим.Отац наш зна шта ће бити и нек буде воља његова.Амин.                            Неизмерно сам вам захвална и свако добро у Господу вам желим, нана 1000000001010

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Gospode molim ti se budi milostiv sluškinji Tvojoj Ivi, podaj joj da na svijet donese živo i zdravo čedo, a i njoj podaj zdravlje i svako dobro. Presveta Bogorodice molitvama Tvojim pomozi Ivi i njenom nerođenom čedu, da na svijet donese zdravu bebu i sama da bude zdrava i Ime Gospodnje i Tvoje, Sveta Bogorodice da proslvi.

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Gospode molim ti se budi milostiv sluškinji Tvojoj Ivi, podaj joj da na svijet donese živo i zdravo čedo, a i njoj podaj zdravlje i svako dobro. Presveta Bogorodice molitvama Tvojim pomozi Ivi i njenom nerođenom čedu, da na svijet donese zdravu bebu i sama da bude zdrava i Ime Gospodnje i Tvoje, Sveta Bogorodice da proslvi.

0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh
Подели на овим сајтовима

Драги моји у Христу

Немојте замеритио што ми недостижу речи којима бих изразила захвалност за труд и љубав коју показасте. :drugarstvo:Слава Богу и хвала му за све.Ива је много боље.Остаје  наредних четрнаестак дана велике стрепње за бебу,док не дође трудноћа бар у седми месец.Имајте је у молитвама свијим.Отац наш зна шта ће бити и нек буде воља његова.Амин.

Неизмерно сам вам захвална и свако добро у Господу вам желим, нана :drugarstvo:

Gospode smiluj se, spasi, daj priliku majci i čedu njenom, da se spasu, da te proslave, da te hvale, i slave Ime Tvoje Gospode, pomiluj i spasi Spase naš  :group111: :group111: 0442_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Драги моји у Христу

Немојте замеритио што ми недостижу речи којима бих изразила захвалност за труд и љубав коју показасте. :drugarstvo:Слава Богу и хвала му за све.Ива је много боље.Остаје  наредних четрнаестак дана велике стрепње за бебу,док не дође трудноћа бар у седми месец.Имајте је у молитвама свијим.Отац наш зна шта ће бити и нек буде воља његова.Амин.

Неизмерно сам вам захвална и свако добро у Господу вам желим, нана :drugarstvo:

Gospode smiluj se, spasi, daj priliku majci i čedu njenom, da se spasu, da te proslave, da te hvale, i slave Ime Tvoje Gospode, pomiluj i spasi Spase naš  :group111: :group111: 0442_feel

АМИН, Боже дај  0442_feel 0442_feel 0442_feel

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Нана, јави ми се на пп, имам диван акатист Богородици Помоћници при порођају, па да ти пошаљем. Ја сам га скоро свакодневно читала, баш пред овом иконом, коју је Оби Ван линковао. И јааако ми је помогло. Слава Богу и Богородици и њеној чудотворној икони, породила сам се више него брзо и лако.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Драги моји у Христу

Немојте замеритио што ми недостижу речи којима бих изразила захвалност за труд и љубав коју показасте. .mislise.Слава Богу и хвала му за све.Ива је много боље.Остаје  наредних четрнаестак дана велике стрепње за бебу,док не дође трудноћа бар у седми месец.Имајте је у молитвама свијим.Отац наш зна шта ће бити и нек буде воља његова.Амин.

Неизмерно сам вам захвална и свако добро у Господу вам желим, нана мајкл

Gospode smiluj se, spasi, daj priliku majci i čedu njenom, da se spasu, da te proslave, da te hvale, i slave Ime Tvoje Gospode, pomiluj i spasi Spase naš  мајкл 0110_hahaha 0110_hahaha

АМИН, Боже дај  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Амин Боже дај. Слава Богу и хвала што је сестра Ива боље па да се за пар месеци веселимо скупа с њом и њеним чедом.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...