Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Браћо и сестре, помените ако можете, у својим молитвама слугу Божијег Предрага Драгутиновића који је јутрос преминнуо после двогодишњег боловања у 37. години

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Господе  4chsmu1 упокој раба свога Предрага, и насели га у мир свој, и дај одмора његовој напаћеној души.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре, помените ако можете, у својим молитвама слугу Божијег Предрага Драгутиновића који је јутрос преминнуо после двогодишњег боловања у 37. години

Бубо, ко је тај? Бог да му душу прости. А имам и ја за упокој: Рајка и Владимира. А и помените Драгана за здравље.

Подели на овим сајтовима

Бубо, ко је тај? Бог да му душу прости. А имам и ја за упокој: Рајка и Владимира. А и помените Драгана за здравље.

Пеђа Драгутиновић, Пекс му надимак. Ишао у Ђуру Јакшић, дружио се са Кундом, Марком Шћепановићем, Ацом Младеновићем. А Боба Драгутиновић му рођени стриц)знаш Бобу и Нену Драг.). Живео у оној улици код "Тимока"

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Ове које си набројала знам. Знам ја Пекса, ал није то тај. Нема нека слика? Јел то код " Гола" имају кућу, и он има брата млађег?

Подели на овим сајтовима

Molim vas da kad mozete pomenete moju porodicu - u skorije vreme smo u izuzetno teskim finansijskim problemima, sa nekoliko ozbiljnih dugova koje, i pored sveg truda i najbolje volje, nikako da vratimo...

Fala Bogu, zdravljem smo dobri, i nismo klonuli... jedino sto vreme neizbezno ide, sto naravno dodatno otezava stvari...

Ocekujemo vasu molitvenu podrsku...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Molitvama Sv. Ksenije, Svetog Nikole, Svetog Save i svih svetih otaca Pomiluj Gospode našeg brata, i pomozi mu da se riješi finansijskih dugova, a njegovoj porodici podari, zdravlje, mir i radost. Gospodi pomiluj. 1000000001010

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

МОЛИМ ВАС ДА СЕ ПОМОЛИТЕ ЗА ЗДРАВЉЕ ДЈЕЧАКА АНДРИЈЕ ЛАКИЋА ИЗ БАЊА ЛУКЕ, КОЈИ СЕ ТРЕНУТНО НАЛАЗИ У РУСИЈИ НА ЛИЈЕЧЕЊУ МАЛИГДНОГ ТУМОРА НА ЈЕТРИ, УПРАВО САМ САЗНАО ДА ЈЕ МАЛИ ДЈЕЧАК ИМАО СРЧАНИ УДАР ДОКТОРИ ПРОГНОЗИРАЈУ ДА ЈЕ ПИТАЊЕ САТА..

САДА  НАМ ЈЕ АНДРИЈА У РУКАМА ГОСПОДА.. ПОМОЛИТЕ СЕ БРАЋО И СЕСТРЕ

4chsmu1 :229229229:

Подели на овим сајтовима

МОЛИМ ВАС ДА СЕ ПОМОЛИТЕ ЗА ЗДРАВЉЕ ДЈЕЧАКА АНДРИЈЕ ЛАКИЋА ИЗ БАЊА ЛУКЕ, КОЈИ СЕ ТРЕНУТНО НАЛАЗИ У РУСИЈИ НА ЛИЈЕЧЕЊУ МАЛИГДНОГ ТУМОРА НА ЈЕТРИ, УПРАВО САМ САЗНАО ДА ЈЕ МАЛИ ДЈЕЧАК ИМАО СРЧАНИ УДАР ДОКТОРИ ПРОГНОЗИРАЈУ ДА ЈЕ ПИТАЊЕ САТА..

0102_laugh stadaradim

Помози Боже да Андрија оздрави, још је мали, није се нагледао овог  света и његових лепота.

Он те воли Господе, Ти си његов друг и чувар, Немој га још водити из мајчиног загрљаја.

Подели на овим сајтовима

0102_laugh stadaradim

Помози Боже да Андрија оздрави, још је мали, није се нагледао овог  света и његових лепота.

Он те воли Господе, Ти си његов друг и чувар, Немој га још водити из мајчиног загрљаја.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...