Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

crvenilo да помогне немоћнима, болеснима и безвољнима :bla:

1405_love

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

"Sveblagi Gospode neka bude volja Tvoja.Ti koji hoces dase svi ljudi spasu i dodju u poznanje istine,spasi i pomiluj slugu Tvoga Jefimiju.Primi ovu nasu zelju kao vapaj ljubavi koju si Ti zapovedio". 0102_laugh

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре помените мог деду, Костадина, данас се навршава 2 год.од његовог упокојења. Поред мојих родитеља, он се највише бринуо о мени и зато ми сад много недостаје.

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

Molim ti se Gospode pomozi sluškonji Tvojoj, monahinji Jefimiji,  podaj joj duhovno i tjelesno ukrepljenje.Presveta Bogorodivce molim Ti se, prenesi molitve naše Sinu Tvome Gospodu Isusu Hristu, da podari zdravlje monahinji Jefimiji. 0212_rolleyes Bogorodicaaaaaa

Gospode, molom ti se,upokoj dušu usnulog sluge Tvoga Kostadina, primi ga u Carstvo Tvoje gdje nema plača, bola i suza, a rodbini njegovoj podaj svako dobro i duhovni napredak.  0212_rolleyes

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Molim ti se Gospode pomozi sluškonji Tvojoj, monahinji Jefimiji,  podaj joj duhovno i tjelesno ukrepljenje.Presveta Bogorodivce molim Ti se, prenesi molitve naše Sinu Tvome Gospodu Isusu Hristu, da podari zdravlje monahinji Jefimiji. 0110_hahaha Bogorodicaaaaaa

Gospode, molom ti se,upokoj dušu usnulog sluge Tvoga Kostadina, primi ga u Carstvo Tvoje gdje nema plača, bola i suza, a rodbini njegovoj podaj svako dobro i duhovni napredak.  0110_hahaha

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Molim vas moli te se zdravlje dječaka Konstantina,starog nepunu godinu, koji je imao operaciju srca prije dva tri dana.

Bog neka pomogne malom decaku...zdravlje i ozdravljenje da mu podari Bogorodicaaaaaa

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Molim vas moli te se zdravlje dječaka Konstantina,starog nepunu godinu, koji je imao operaciju srca prije dva tri dana.

Помилуј, Господе, и исцели малог Константина, подај му здравља и радости, да буде жив и здрав на многаја љета !

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

Помилуј, Господе, и исцели малог Константина, подај му здравља и радости, да буде жив и здрав на многаја љета !  confused1

Витешки живот заиста није бедан,

бориш се са аждајом од 9 до 1!

Подели на овим сајтовима

Мој тата је данас имао катетеризацију, а сутра ујутру од 8 има оперцаију на срцу (залистак). Тата ми се зове Војислав. Па ако се неко сети и има воље, нека се помоли за њега да прође све добро. Хвала вам свима

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Sveblagi Gospode,neka bude volja Tvoja.Ti koji hoces da se svi ljudi spasu i dodju u poznanje istine,spasi i pomiluj slugu Tvoga Vojislava.Primi nasu molitvu kao vapaj ljubavi koju si Ti zapovedio.

Подели на овим сајтовима

Sveblagi Gospode,neka bude volja Tvoja.Ti koji hoces da se svi ljudi spasu i dodju u poznanje istine,spasi i pomiluj slugu Tvoga Vojislava.Primi nasu molitvu kao vapaj ljubavi koju si Ti zapovedio.

klapklap

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...