Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Pomozi mili Bogicu Maji,budi milostiv...

Sveblagi Gospode,neka bude volja Tvoja.Ti koji hoces da se svi ljudi spasu i dodju u poznanje istine,spasi i pomiluj slugu tvoga Maju.

Primi ovu moju zelju kao vapaj ljubavi koju si ti zapovedio!   0304_smile4

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Rasiri ruke svoje ,Gospode,primi raba svog Zeljka...

Pomozi ,Gospode,Maji ,rabi svojoj,da ozdravi,da joj deca ne ostanu sirocad...

Braco i sestre,pomolite se za mene,idem lekaru danas,izgleda neke komplikacije od drugog carskog reza.Malo se plasim,ali nadam se u Gospoda da ce biti dobro...

Подели на овим сајтовима

Sveta Petko Zaštitnice Naša moli Gospoda Isusa Hrista za slušknje Jadranku i Maju. Sveta Bogorodice moli Gospoda Našeg za zdravlje pomenutih sluškinja Maje i Jadranke.

Gospode upokoj dušu sluge tvoga Željka i primi ga u Carstvo Tvoje, molim Ti se. 0110_hahaha Bogorodicaaaaaa

Постављена слика mojeslike.co.rs http://mojeslike.co.rs

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Sveta Petko Zaštitnice Naša moli Gospoda Isusa Hrista za slušknje Jadranku i Maju. Sveta Bogorodice moli Gospoda Našeg za zdravlje pomenutih sluškinja Maje i Jadranke.

Gospode upokoj dušu sluge tvoga Željka i primi ga u Carstvo Tvoje, molim Ti se. 0110_hahaha Bogorodicaaaaaa

Постављена слика mojeslike.co.rs http://mojeslike.co.rs

0304_smile4

Подели на овим сајтовима

O , prepodobna mati Paraskevo,nasa topla zastupnice i svagda u nevoljama brza pomocnice!

Pomozi svima nama gresnima i malaksalima u ovom sadasnjem zivotu.Umoli Gospoda Boga da nam podari oprostaj nasih grehova,koje smo u ovom zivotu pocinili,delom,recju,pomislju i svim osecanjima nasim,a na ishodu duse nase pomozi nam nedostojnim da se izborimo od mitarstava vazdusnih i vecitih muka,da velicajuci Tvoje milosrdno zastupnistvo uvek proslavljamo Oca i Sina i Svetog Duha,sada i uvek i u vekovevekova amin!

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Molim vas da se molite za zdravlje moje kume Brankice koja u ponedeljak ide na operaciju. Molim vas ako se sjetite da u nedelju upalite neku svijecicu za njeno zdravlje. Ima sina Marka starog cetiri godine i dobila ga je nakon 15 godina braka. Operacije nije bas bezazlena klapklap

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Пресвета Богородице, моли Сина свога да раба твоја Бранкица преживи операцију и брзо се опорави. Богомајко, моли се да се мајка брзо врати своме сину klapklap

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...