Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Молим вас, помените у молитвама мог тату Стојана који је преминуо на данашњи дан пре осам година.

И мене, да издржим данашњи дан, а и све остале дане без њега! facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Помени, Господе, слугу твојега Стојана, и помози његовим ближњим да остану јаки и да им данашњи дан не буде претешко бреме.

Драга,  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помените у молитвама мог тату Стојана који је преминуо на данашњи дан пре осам година.

И мене, да издржим данашњи дан, а и све остале дане без њега! :)

Neka ti Gospod ublaži tugu i da snage danas i uvijek.

Gospode, molim Ti se upokoj dušu usnulog sluge Tvoga Stojna a porodici njegovoj daj zdravlje duhovno i tjelesno i svako dobro. facenew22222222 Bogorodicaaaaaa

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

И мене, да издржим данашњи дан, а и све остале дане без њега! leteti

Pomeni,Gospode,upokojenog slugu Tvojeg Stojana u nadi na vaskrsenje u zivot vecni.       

Страх од Бога,почетак је мудрости.

Подели на овим сајтовима

Rastko,da pomene Gospod oce i bracu nasu usnule u nadi na vaskresenje u zivot vecni...

i sve upokojene u poboznosti i veri...Da ih Gospod useli u mesta svetla,mesta svezine,odmora odakle odbeze svaka muka ,zalost i uzdisanje...

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

И мене, да издржим данашњи дан, а и све остале дане без њега! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/sad.gif

Neka ti Gospod ublaži tugu i da snage danas i uvijek.

Gospode, molim Ti se upokoj dušu usnulog sluge Tvoga Stojna a porodici njegovoj daj zdravlje duhovno i tjelesno i svako dobro. :group111: Bogorodicaaaaaa

crvenilo https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/amin-nas.png navijanje

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

slava3 чуо је Господ  slava3

лако је Њему, он може из камена да створи живот, него ми прија што Му је по вољи оно што започех  :bla:

желим да се захвалим свима коју су ми пружили молитвену утеху и подршку, написану или не :drugarstvo: 0442_feel 1405_love :) :) bendoff

Подели на овим сајтовима

Помолимо се за водитељку РТС-а Мају Жежељ која се бори за живот! Господе, исцели слушкињу твоју Мају и подај јој исцељење молитвама Пречисте Твоје Матере и свих Твојих угодника и исцелитеља!

Амин Боже!

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Помолимо се за водитељку РТС-а Мају Жежељ која се бори за живот! Господе, исцели слушкињу твоју Мају и подај јој исцељење молитвама Пречисте Твоје Матере и свих Твојих угодника и исцелитеља!

Амин Боже!

Помози  Господе  овој  дивној и неустрашивој жени и мајци!Исцели је Боже и пружи јој шансу да

са својом породицом доживи године мира и радости.

Не  дозволи  Господе  да  се  угаси  једна  дивна душа.

Помози  Пресвета Владичице и Мајко  Bogorodicaaaaaa, Ти која све можеш и све што молиш Ти се

даје.

Помози Царице Небеска која болесне исцељујеш и наше вапаје у радост претвараш!!!

Подели на овим сајтовима

Амин Боже!

beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1

prstgore

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Gospod da se smiluje na dušu ove majke, da usliši sve molbe i molitve, pomiluj je Gospode  prstgore

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...