Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Gospode milostiv budi slugi Tvome Dejanu i daruj mu zdravlje duhovno i tjelesno, molim ti se. Presveta Bogorodice molim ti se pomozi bolesnom Dejanu. mocart Bogorodicaaaaaa

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Господе,погледај на слушкињу Твоју Милену и укрепи је и сачувају искушењима њеним. facenew22222222

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

јел могу да вас замолим да се мало помолите за мене - био сам данас на разговору за посао а баш бих волео да га добијем јер ми невиђено одговара све  eheeeej eheeeej

Подели на овим сајтовима

Medo,dace Gospod da dobijes posao.Sv.Ksenija Petrogradska pomaze ljudima koji zele posao,a koji joj se mole.

Jedva cekamo da nam svima javis kada pocinjes eheeeej da radis.

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Господе  помози  Милану да  добије  очекивани  посао, а  онда му помози да оствари и друге  своје

науме, ако су по Твојој вољи Господе, а њему на радост и срећу! confused1 eheeeej Bogorodicaaaaaa

Подели на овим сајтовима

Molim da se pomolite i za mene, Milenu, u teskim sam iskusenjima i mucim se jako... :229229229: :(

ГОСПОДЕ, ДАЈ СНАГЕ МИЛЕНИ ДА ПОБЕДИ У БОРБИ!

јел могу да вас замолим да се мало помолите за мене - био сам данас на разговору за посао а баш бих волео да га добијем јер ми невиђено одговара све  :) bendoff

МОЖЕШ. ГОСПОДЕ  crutches ,БОЖЕ НАШ, АКО ЈЕ ПО ТВОЈОЈ ВОЉИ, ПОМОЗИ МИЛАНУ ДА ДОБИЈЕ ДУГО ОЧЕКИВАНИ ПОСАО!  :229229229:

nasznak

Подели на овим сајтовима

Господе  помози  Милану да  добије  очекивани  посао, а  онда му помози да оствари и друге  своје

науме, ако су по Твојој вољи Господе, а њему на радост и срећу! 0110_hahaha prstgore Bogorodicaaaaaa

4chsmu1 4chsmu1 amin-nas

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Гости

јел могу да вас замолим да се мало помолите за мене - био сам данас на разговору за посао а баш бих волео да га добијем јер ми невиђено одговара све   crvenilo bendoff

Medo,dace Gospod da dobijes posao.Sv.Ksenija Petrogradska pomaze ljudima koji zele posao,a koji joj se mole.

Jedva cekamo da nam svima javis kada pocinjes prst ka gore da radis.

науме, ако су по Твојој вољи Господе, а њему на радост и срећу! molimoli isus-sinai Bogorodicaaaaaa

pa  neka ti sa srecom  bude pocetak tvoga rada  na poslu prst ka gore prst ka gore prst ka gore prst ka gore prst ka gore

Molim da se pomolite i za mene, Milenu, u teskim sam iskusenjima i mucim se jako... 319.gif :(

ГОСПОДЕ, ДАЈ СНАГЕ МИЛЕНИ ДА ПОБЕДИ У БОРБИ!

јел могу да вас замолим да се мало помолите за мене - био сам данас на разговору за посао а баш бих волео да га добијем јер ми невиђено одговара све  crvenilo bendoff

МОЖЕШ. ГОСПОДЕ  isus-sinai ,БОЖЕ НАШ, АКО ЈЕ ПО ТВОЈОЈ ВОЉИ, ПОМОЗИ МИЛАНУ ДА ДОБИЈЕ ДУГО ОЧЕКИВАНИ ПОСАО!  dobar decko

nasznak

науме, ако су по Твојој вољи Господе, а њему на радост и срећу! molimoli isus-sinai Bogorodicaaaaaa

amin-nas amin-nas amin-nas

slava3 чуо је Господ  slava3

Подели на овим сајтовима

Gospode, moli ti se pomozi sluškinjin Tvojoj  Mileni da odoli iskušenjima u kojima se nalazi i da kroz njih ojača i da Ime Tvoje Slavi jer Ti daješ snagu i u Tvojim rukama je sudbina naša.

Uz tebe smo Gospode jaki a bez Tebe nas nas i nema. Molim ti se Gospode ne ostavljaj nas. Sveta Bogorodice moli Sina Svoga za naš grešne. :cheesy2: Bogorodicaaaaaa

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Gospode, molim ti se  pomozi slugi Tvome Milanu da dobije posao, onaj koji je za njega najbolji, jer ti Gospode znaš bolje od nas šta nam treba. Po milosti tvojoj pomozi slugi Tvome Milanu da radost i zadovoljstvo nađe u poslu koji obavlja i daj mu molim ti se posao u kojem najbolje može da iskoristi svoje talente. Slava ti Gospode i hvala. :cheesy2: Bogorodicaaaaaa

Подели на овим сајтовима

Мој очух, срчани болесник, које је пре пар месеци преживео два инфаркта, опет има проблема са срцем  :(, данас иде опет у болницу ! :cheesy2: klapklap :bla:

Молим Господа да га врати живог и бољег здравља из болнице !

Помозите, молим вас, удружимо молитве !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...