Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Помолите се за мог таста Валерија. У болници је, оперисали су му дубинску повреду на стопалу и успут открили и оперисали закрчење срчане артерије...

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Упокојио се Живорад, помените

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Иван Недић рече

Упокојио се Живорад, помените

Бог да му душу прости

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

@Лидија Миленковић Evo, malocas mi javise ljudi iz hora da je preminuo nas prota Radovan iz saborne crkve.

Da zamolim ostale ovde da i njega pomenu, ime je protojerej Radovan, nekadasnji staresina nase saborne crkve.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

nas prota Radovan

:(( Недавно сам га видела на Литургији.  Бог да му душу прости. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, obi-wan рече

@Лидија Миленковић Evo, malocas mi javise ljudi iz hora da je preminuo nas prota Radovan iz saborne crkve.

Da zamolim ostale ovde da i njega pomenu, ime je protojerej Radovan, nekadasnji staresina nase saborne crkve.

Бог да му душу прости. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Braca i sestre! Potrebna je hitna molitva.  Molba iz grada Shimkent.Mali djecak Miša u teskom stanju na intenzivnoj njezi.Jake opekotine.
? zvala majka, doktori su nemocni. previse su teske povrjede za takav uzrast. ne smije se transportovati. Na infuzijama i pod morfijumom. Kožu su skinuli, noge su puno ostecene i dio prepona. Place i govori Isuse ja tebe volim i mama nikad tebe necu zaboraviti. Sutra ce doci specijalisti iz centra za opekotine. Hvala na molitvenoj pomoci. Ko jos ima hriscanske grupe nek posalju ovu molbu o Miši.
 Da se vise molitvi uznosilo ka Bogu za njega i iscelenje! ???

Поруку је проследио о. Срђан, Дракулић, Бања Лука

Подели на овим сајтовима

Упокојила се Надежда, помените

Подели на овим сајтовима

Информација у недељу објављена.

Hvala za molitve, jeo je, sad naš Mišenka spava, krv se vraća u normalu. Vrlo mirno sve podnosi. Trpi, temperature više nema.

Poruku na svoj VK porfil postavila njegova sestra jutros u 06:30.

Транспортовали су га у болницу.

Подели на овим сајтовима

Помолимо се за владику Иларија, архиепископа макаровског (УПЦ МП), који је након можданог удара пао у кому. Прогнозе лекара су лоше.
http://spzh.news/ru/news/51943-upc-prosit-molitv-za-arkhijepiskopa-ilarija-kotoryj-nahoditsya-v-kome

Подели на овим сајтовима

On 7.11.2017. at 11:28, AnaLaz рече

Помените мог стрица Драгана, тешко је болестан. 

После тешке болести, данас је преминуо мој стриц Драган. Молим вас, помените. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, AnaLaz рече

После тешке болести, данас је преминуо мој стриц Драган. Молим вас, помените. 

Да Господ опрости грехове и усели Драгана у рајско насеље.

Подели на овим сајтовима

Молим вас да поменете у молитвама новоупокојеног Стевана. У питању је деда моје жене, добрица један, јутрос се упокојио. Молим и оце за помињање на проскомидији. Хвала

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Molim,pomjanite moju strinu Danicu,Dana smo je zvali,upokojila se danas oko 17:00h...dusa me boli...jedva kucam...

Nek Gospod dragi utesi njenu kcer Vesnu, zeta mog Radeta,i sestrice moje Nikolu i Lazara...

Mnogo mi je tesko palo...:cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...