Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Hvala vam dragi ljudi na podrsci.Ako cemo da umilostivimo Gospoda da nas uslisi treba majku da mu molimo. Bogorodicaaaaaa ona je nasa zastupnica pred Bogom.

Neka je Gospod sa svima nama.

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Medo, želim vam od srca da dobijete posao na koji ste konkurisali sHa_sarcasticlol a molim se i za mog sina da legalizuje svoj status u Španiji  :nene:

Нека Господ буде са Медом и Кајиним сином.  :)

Подели на овим сајтовима

Molim vas braćo i sestre, pomenite mog ujaka Krstu u svojim molitvama koji se noćas upokojio, i svu njegovu porodicu, da Bog daruje spasenje duši njegovoj, a utjehu njegovoj porodici.  8084.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Бог да га упокоји у Царству Своме !

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

hvala to je mamin rođak, koga ja nisam baš poznavala, ali znam da su izuzetno teško živjeli, što ovu tragediju čini još gorom. crosseo 8084.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Молим вас помените сестру Невенку којој је данас сахрана, и њене синове, који су прије само три мјесеца изгубили и оца. Вјечнаја памјат! ;) isus-sinai dancedance

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...