Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Otac mog dobrog prijatelja oboleo - kao komplikacija povrede grudnog kosa, otkrivena mu 2 razlicita tumora na plucnoj maramici, oba maligna. Ime je Milić, pa pomenite, i ako mozete ostavite ime negde da se jos pominje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

молим вас, помолите се за моју свекрву Софију....има веома озбиљан проблем са очима и постоји велика могућност губитка вида..... molimoli

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Gospode, pogledaj na  Svoju decu Ivanu, Milica, Sofiju, pomoyi im, isceli, ako je volja Tvoja i utesi one koji sada zbog njih pate . molimoli

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

pomjanite i mene gresnu...mucim muku s jednim ispitom koji mi fali do diplomskog pred nervnim slomom sam... :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Љубомир је оперисан и добро се опоравља . Хвала свима који су се помололи за њега.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

opet molim za mene gresnu...i molim da pomjanete u molitvama mog dedu Djordja koji je umro u subotu (danas tek saznala)...

Подели на овим сајтовима

molim vas da se pomolite za mog ujaka Mirka koji je nestao juce usled nevremena,da ga Bog vrati kod kolibe zivog zdravog.  :(

Подели на овим сајтовима

juce mi je nestao ujak na planinu i mnogi su krenuli da ga traze,na planinu pada kisa,snijeg,dosta je hladno,rekli su u policiji da tesko ce preziveti tu hladnocu,al Bogu je sve moguce sto je nama nemoguce.pomolite se za njega jer srce me boli :((( to je dusa od covjeka

Подели на овим сајтовима

Сретене ,а како ти се зове ујак ? 

Питам те из разлога да знамо за кога да се молимо .

Да ће Бог да се све добро заврши.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Исусе Христе Сине Божији ,заштити слугу твог Мирка и помози да се жив и здрав врати кући својој . Амин

Подели на овим сајтовима

molim vas da se pomolite za mog ujaka Mirka koji je nestao juce usled nevremena,da ga Bog vrati kod kolibe zivog zdravog.  :(

Господе Исусе Христе, молитвама Превете Богородице Брзопомоћнице, помози слузи Твом Мирку, спаси од страдања,утеши и избави га.Амин!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Opet da iznesem jednu molbu, i vrlo je vazno - srednjoskolska devojcica iz mog komsiluka pala sa krova pre par dana, ima teze povrede karlice, ali se svi cudimo da je uopste prezivela.

Inace, iz nekog razloga, od kad je krenula u srednju naglo se promenila u ponasanju, i postala je vrlo neprijatna prema svima, ukljucujuci ukucane. Narocito je upadljivo da i sad u bolnici, i pored teskih povreda, pokazuje neki bes i neposlusnost, skida sama gips sa ruke, itd.

Razmisljali smo da nije slucajno, uz to lose drustvo u koje je izgleda upala, krenula (ne daj Boze!) da se drogira, ili tako nesto.

Meni je cak palo na pamet da nije slucajno dopala neke sekte. Svasta nam je doslo na misao.

Uglavnom, ne izgleda mi da je sve to dobro za sad, fizicki bi trebalo da se oporavi, ako Bog da, ali ovako duhovno je izgleda i dalje vrlo mracna i cundovata.

Ime je Dragana, pa da vas sve zamolim da je pominjete koliko god mozete, i da naravno ime ostavite gde stignete po crkvama i manastirima...

Edit: niko od nas ne zna sta je uopste i trazila na krovu, jedni kazu namestala antenu (?!), drugi nije na krovu, nego da je prala prozor, pa bila neoprezna. Posle sveg tog nagadjanja, neko je rekao da je mozda i probala da skoci, iako o tome nemamo bas nikakve potvrde. Dakle, sve je nekako tamo mutno oko nje, a niko se ne usudjuje da pita oca (majka radi na KiM, pa je uglavnom odsutna), a ni on sam nije nesto bas izdasan u prici. Sta da kazem drugo - pomenite, meni sve to izgleda bas kao da je necastivi uzeo pod svoje, na koji god nacin...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Боже спаси и сачувај Драгану.

Боже помози да се Мирко што пре здрав врати кући.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...