Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Боже укрепи Јовану дај јој снаге и вере и исцели је. Амин

Подели на овим сајтовима

Браћо, молим вас, ако је ко у могућности, да се помоли са моју сестру Јовану, која се цео дан данас мучила у боловима слепог црева. Оперисаће је сутра у 8 сати. Да Господ исцели и све буде у реду, и да дарује свима нама утеху.

Само да се захвалим и да јавим, да је Јока данас оперисана и да је све у реду. Много се лакше осећа.

Хвала свима! :bendoff:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Zivi: Zoran. Snezana. Violeta. Zorica. Jasmina. Mirjana. Miroslav. Ivana. Stefan. Nemanja. Maja. Leontina. Novak. Kristijan. Nikola. Draga. Dalibor. Darko. Aleksandar<br />

<br />

Upokojeni: Igor. Stevan. Ratka. Nikola. Milunka. Slobodan. Lina. Ognjen. Jovica. Marko<br />

<br />

Подели на овим сајтовима

Useli Gospode sluskinju Svoju Mitru u Carstvu Svom a nasem bratu Obiju pomozi u ovim teskim trenucima kao blag i covekoljubiv...

Подели на овим сајтовима

Useli Gospode sluskinju Svoju Mitru u Carstvu Svom a nasem bratu Obiju pomozi u ovim teskim trenucima kao blag i covekoljubiv...

Amin

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Pomeni, Gospode, usnulu sluskinju Tvoju MITRU  u nadi na vaskrsenje u život večni,  i oprosti joj svako sagrešenje, hotimično i nehotimično, I useli je u mesto svetlo, u mesto svežine, u mesto odmora, odakle odbeže svaka muka, žalost i uzdisanje, gde gledanje lica Tvoga veseli sve od veka svete Tvoje. Amin

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Господе , опрости раби твојој Митри сваки грех и усели душу њену у царство небеско . Обију помози у овом веома тешком тренутку.Амин 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Живи: Весна, Мирко, Мила, Филип, Вук, Зорана, Филип.

Упокојени: Миодраг, Крсто, Ангелина, отац Жарко, Сава, Дара, Коста.

Подели на овим сајтовима

Драги наши, 

Поменимо у својим молитвама мајку нашег Обија која се синоћ упокојила, Митра јој је име. 

Бог да опрости сваки грех њеној души и да је у радосну прими у Царство своје. Амин. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Данас је субота, дан када се сећамо наших упокојених.

Боже духова и свакога тела, Ти си сатро смрт и уништио ђавола и свету Твоме даровао живот. Ти Сам, Господе, упокој душе умрлих чеда Твојих: Насветлијих патријарха, преосвећених митрополита, архиепископа и епископа, који су у свештеничком, црквеном и монашком чину Теби служили; градитеље светих храмова, православне праоце, очеве, браћу и сестре, који овде и било где почивају; војсковође и војнике који су за веру и отаyбину живот свој положили, вернике убијене у међусобној борби, утопљене изгореле, смрзнуте на мразу, растргнуте од звери, оне који су изненада умрли без покајања и помирења са Црквом и својим непријатељима, самоубице у растројењу ума, оне који су нам заповедили у молили да се за њих молимо и оне који су били лишени хришћанског погреба, а за њих се неко од верујућих молио (овде споменути имена свих ваших блиских умрлих) у месту светлом, месту зеленила, месту мира, одакле побеже болест, туга и уздах. Свако сагрешење које су учинили речју или делом или помишљу, као Добар и Човекољубац опрости, јер нема живог човека који не сагреши. Само си Ти Једини без греха и правда је Твоја вечна правда и истинита је Твоја реч. Јер си Ти Васкрсење и Живот и Покој умрлих чеда Твојих (имена), Христе Боже наш и Теби славу узносимо са Беспочетним Твојим Оцем и Пресветим и Благим и Животворним Твојим Духом, сада и свагда и у све векове. Амин.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Помолите се за мог рођака који се зове Љубомир , који је пре неки дан имао тешку операцију , вишеструки бај пас , да се што пре опорави од операције.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Jedan poznanik moje zene iz njenog ranijeg naselja nastradao u udesu, neki pijan udario njega i zenu, on nastradao, zena kriticna... njegovo ime je Boban, a kad saznamo zenino javicu... pomenite, i ako mozete ostavite negde da se pominje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Господе, упокој душу уснулог слуге Свога Бобана, и уведи је тамо где праведници почивају, исцели оне који су повређени, и подај вере, утехе и снаге свима који сада тугују због њих. Молим Те molimoli

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Господе, упокој душу уснулог слуге Свога Бобана, и уведи је тамо где праведници почивају, исцели оне који су повређени, и подај вере, утехе и снаге свима који сада тугују због њих. Молим Те molimoli

Амин!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Jedan poznanik moje zene iz njenog ranijeg naselja nastradao u udesu, neki pijan udario njega i zenu, on nastradao, zena kriticna... njegovo ime je Boban, a kad saznamo zenino javicu... pomenite, i ako mozete ostavite negde da se pominje...

Upravo smo saznali ime zene koja je u kriticnom stanju - Ivana, pa da vas zamolim da i nju pomenete, i ostavite ime da se negde pominje kad budete mogli...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...