Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Господе, ослушни молитве нашег брата, а Твог слуге, Васе, и услиши их, молим Те, ако је воља Твоја. crosseo

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Васо, како је прошла операција? Како ти је супруга?

Supruga je juce operisana, danas je jos na intezivnoj ali je vec hodala.

Doktor kaze da po izgledu nije bas sjajno to sve sto je povadio, ali dobra stvar je da, kako kaze,

sve je tu bilo na jajnicima nigde nije otislo sa strane.

Hvala jos jednom svima na molitvama. Slava Bogu i njegovim svetima za sve!

p.s. nadu nam jos daje da je njena majka koja za par dana puni 82 godine,

isto to operisala pre trideset godina sve sa zracenjem,

a evo je jos uvek ziva i zdrava, doduse srce pritisak i ostale staracke probleme ima ali gura i dalje!

Подели на овим сајтовима

pomjanite mene i moju sestru Ivanu posvadjale smo se.

Подели на овим сајтовима

Supruga je juce operisana, danas je jos na intezivnoj ali je vec hodala.

Doktor kaze da po izgledu nije bas sjajno to sve sto je povadio, ali dobra stvar je da, kako kaze,

sve je tu bilo na jajnicima nigde nije otislo sa strane.

Hvala jos jednom svima na molitvama. Slava Bogu i njegovim svetima za sve!

p.s. nadu nam jos daje da je njena majka koja za par dana puni 82 godine,

isto to operisala pre trideset godina sve sa zracenjem,

a evo je jos uvek ziva i zdrava, doduse srce pritisak i ostale staracke probleme ima ali gura i dalje!

I moja tasta je sve povadila, i evo vec 5.-ta godina kako je dobro, fala Bogu.

Ono sto sam `teo da ti kazem je da je koristila u lecenju i kombinaciju veoma dobrih prirodnih preparata, ciju ispravnost kontrolise i odobrava dobro poznati drzavni institut Batut. Ako bi tvoja zena zelela da i ovakvu terapiju ukljuci, a mi bi vam to toplo preporucili, javi mi se na PP.

Isto vazi i za sve ostale - javite se na PP ako nekom treba ovakav prirodni lek...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Moja stara kuma sa kojom sam delila zid ateljea se upokojila jutros. Pomenite Jelku, Gospod da je. Pomiluje molitvama Svetog Jovana i Arhangela Mihaila. Nedostajace mi.

Подели на овим сајтовима

У својим молитвама помените и Ружицу која је данас сахрањена.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ако неко може молим вас помолите са за Данијела, једног мог рођака, веома је млад, а већ дуго болује од јетре, у Македонији живи, нит знају шта је нит ишта конкретно предузимају.

Носим му сутра уље Светог Нектарија, дивног, благог светца и надам се да ће му помоћи.

Хвала.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

@@Драшко,

Господе посети и исцели слугу Твог Данијела и све болесне које од Тебе траже помоћ, јер си Ти једини понео на себи болести и немоћи рода нашег, и све можеш као многомилостив.Молитвама Пресвете Богородице,Св. Нектарија Егинског и Св. Василија Острошког помилуј и спаси слуге Твоје.Амин!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

"Pomolite se usrdno za Irenu koja ima kancer i koja sutra ima operaciju. Saljite ovu poruku dalje. Kako radili tako nam Bog pomogao."

Свети Нектарије егински, подари исцељење од болести раби Божијој Ирени.......

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

"Pomolite se usrdno za Irenu koja ima kancer i koja sutra ima operaciju. Saljite ovu poruku dalje. Kako radili tako nam Bog pomogao."

Свети Нектарије егински, подари исцељење од болести раби Божијој Ирени.......

Амин Боже дај!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Господе посети и исцели слугу Твог Данијела и све болесне које од Тебе траже помоћ, јер си Ти једини понео на себи болести и немоћи рода нашег, и све можеш као многомилостив.Молитвама Пресвете Богородице,Св. Нектарија Егинског и Св. Василија Острошког помилуј и спаси слуге Твоје.Амин!

АМИН !

Господе, упкој душе Твојих уснулих слушкиња Јелке и Ружице, и смести их тамо где праведници почивју.

"Pomolite se usrdno za Irenu koja ima kancer i koja sutra ima operaciju. Saljite ovu poruku dalje. Kako radili tako nam Bog pomogao." Свети Нектарије егински, подари исцељење од болести раби Божијој Ирени.......

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...