Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Данас се упокојио мој деда Славко,па помените Га барем вечерас у вашим молитвама 0442_feel

Да га помене Господ Бог у Царству Небеском.
Подели на овим сајтовима

Господ нека рашири руке раби својој Миленки, која је умрла синоћ. Нека је прими у своје наручје и опрости јој сагрешења њена. Помените браћо и сестре  0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Оливера

Господ нека рашири руке раби својој Миленки, која је умрла синоћ. Нека је прими у своје наручје и опрости јој сагрешења њена. Помените браћо и сестре  0110_hahaha

Саучешће, Милева...

Подели на овим сајтовима

Хвала, није ми била ближи род, али ето познавала сам њену сестру. Практично је била и гладна, и жедна, и болесна од епилепсије, чак јој је и сок био привилегија, остављена од свих, практично напуштена од цијелог свијета, на жалост живјела је у Вишеграду, јако далеко од мене и мојих. Ето, Бог прекрати њене муке, надам се да ће се сада веселити у Рају. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Хвала, није ми била ближи род, али ето познавала сам њену сестру. Практично је била и гладна, и жедна, и болесна од епилепсије, чак јој је и сок био привилегија, остављена од свих, практично напуштена од цијелог свијета, на жалост живјела је у Вишеграду, јако далеко од мене и мојих. Ето, Бог прекрати њене муке, надам се да ће се сада веселити у Рају. :) klapklap klapklap

Бог да јој душу прости...

Подели на овим сајтовима

Господ нека рашири руке раби својој Миленки, која је умрла синоћ. Нека је прими у своје наручје и опрости јој сагрешења њена. Помените браћо и сестре  :)

Bog da joj dusu prosti...

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pomolite se za zdravlje moje prijateljice Draginje koja je ostala bez cerke pre par godina i od tada je veoma bolesna.Neka bi joj Gospod dao jacinu, hrabrost i zdravlje da dostojanstveno provede ostatak svog zemnog zivota!

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pomolite se za zdravlje moje prijateljice Draginje koja je ostala bez cerke pre par godina i od tada je veoma bolesna.Neka bi joj Gospod dao jacinu, hrabrost i zdravlje da dostojanstveno provede ostatak svog zemnog zivota!

Нека јој Бог подари здравља, спокоја и мира, да свој крст лакше носи, да се утјеши, свако добро од Бога теби и њој.

Хвала Аљонки и Весни.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Hvala Mileva

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Помените браћо и сестре у својим молитвама Немању који је имао саобраћајку и сада се бори за живот. Помолите се да му Бог подари шансу за живот.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Neka ga Gospod pomiluje i spasi!

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...