Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Dragi moji, 

Zamolio bih vas sve da se pomolite za Dragoja koji je po svemu sudeci na samrtnickoj postelji. U velikim je bolovima. Daj Boze da prezivi, ali su sanse male... 

Boze dragi i milostivi, neka bude volja Tvoja, molim Ti se, pomiluj dusu Tvoga Dragoja. Treba mu Tvoja pomoc, ne oduzmi je Gospode! 

Dragi moji, 

Dragoje je veceras preminuo.. Pomenite ga u molitvama kad stignete. 

Boze, Ti najbolje razumes sve i sve biva po Tvom dopustenju, pa i smrt Dragoja. Pomiluj ga Boze, primi ga u svoj vecni dom i budi milostiv prema njemu gresnome.

Neka mu je pokoj dusi, i neka se dusa nastani u Carstvu Nebeskom. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Dragi moji, 

Boze, Ti najbolje razumes sve i sve biva po Tvom dopustenju, pa i smrt Dragoja. Pomiluj ga Boze, primi ga u svoj vecni dom i budi milostiv prema njemu gresnome.

Бог душу да му прости. :(

Подели на овим сајтовима

Dragi moji, 

Вечнаја памјат,нека му Господ подари Рајска насеља. :(

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Амин. Боже смилуј се на Твоје слуге горе поменуте буди им помоћник против болести, смрти, и после.. да буду у царству Твоме.

Помолите се за моју мајку Јованку, а ја сам вам ових дана изгледа под влашћу унинија, сморена на куб.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Pomolite se za moju baka-tetku Veru koja je sinoć preminula. Gospod neka je spomene u Carstvu Nebeskome.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Gospode,pomjani u Carstvu Svome svu usnulu bratiju i sestre,utesi njihove porodice i pomozi im da lakse prebole gubitak...

takodje,molim ti se Gospode,pomozi Svojoj deci koja se bore sa svakodnevnim iskusenjima.Amin.

Подели на овим сајтовима

Нека Бог Помилује Веру и нека је уведе у Царство Небеско.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Никола Поповић, on 03 Mar 2014 - 12:51, said: Kako se molimo za ljude koji su druge vere? Jel neko zna da li postoji neko pravilo?   

za molitvu ne postoji nikakvo pravilo, nije vazno da li se molimo na ovom ili onom jeziku, klececi, stojeci, pevajuci, ili ako je eto neko druge vere i ima drugaciji molitveni zivot...vazno je da je molitva iskrenog srca, jer Bog gleda na srce.

Isto, koliko ja znam, samo na proskomidiju ne može da se daju imena nekrštenih uopšte (pa tako i druge vjere), nisam sigurna za druge zvanične molitve crkve koje obavlja sveštenik; a ti u svojim ličnim molitvama možeš slobodno biranim riječima da se moliš za koga hoćeš, da svijeću pališ za zdravlje ili oproštaj grijehova upokojenih. 

Подели на овим сајтовима

Баш тако Дијана , за сваког човека можемо да се молимо без обзира на веру и националност .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Извор : http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=04&dd=08&nav_category=12&nav_id=833964

Preminula Anastasija Trajković

IZVOR: BLIC

Beograd -- Devojčica Anastasija Trajković, koja je bolovala od retke vrste tumora, preminula je u svom domu u Vranju, piše Blic.

25879810253439b4487c2a649828106_orig.jpg

Подели на овим сајтовима

Помолимо се за душу мале Анастасије .

Боже смилуј се малој Анастасији , том анђелу малом и усели је у царство небеско .

Подели на овим сајтовима

Смилуј се Господе слушкињи својој Анастасији, опрости јој сваки грех вољни и невољни, подари јој вечан спомен и добро васкрсење.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Molim vas da pomenete u molitvi moju snaju Jelenu, koja se muči sa depresijom zbog gubitka posla. Bog vas blagoslovio i svako dobro vam podao.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Ja sam dosadan u poslednje vreme, ali molio bih vas da se pomolite za mene, pao sam u poslednje vreme, dalje da ne razlažem, neću da kukam (mnogo)... Hvala vam i Gospod neka vas čuva.

(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Otac jedne nase prijateljice je preminuo, zove se Svetolik, pomenite ga i ako mozete ostavite ime jos negde da se pominje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...