Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Утеши Господе нашу Зорку и ублажи јој тугу.

Utešitelju duša naših, podari Zorki snagu da pregura dane buduće.

Amin.

Помолите се за мог Комшију Сашу који се млад упокојио и оставио жену са двоје малолетне деце.

Neka je blaženo carstvo Nebesko za tvog grešnog slugu Sašu i uteši one koje je ostavio za sobom neutešne.

Amin.

Подели на овим сајтовима

Оне које смо увредили и осудили учини светлијим од нас у Царству Твоме. Амин.

Господе учини молим те да оне које смо осудили или увредили намерно или хотимично да буду светлијим од нас у Царству Твојему. Амин

Подели на овим сајтовима

Utešitelju duša naših, podari Zorki snagu da pregura dane buduće.

Amin.

Neka je blaženo carstvo Nebesko za tvog grešnog slugu Sašu i uteši one koje je ostavio za sobom neutešne.

Amin.

Господе, подај здравља онима које се моле за мене и дај им да буду светлији од мене у Царству Твојему. 

Господе , Подај царство Небеско грешноме Саши и погледај му сирочад његову нек буду здрави и заштити их од свакога зла. Амин

Подели на овим сајтовима

Nakon pet godina teške borbe sa kancerom, moja sestra Radmila se u nedelju 09.03.2014. u 58. godini života, upokojila i predala svoju dušu Gospodu. Nastani je Gospode u Carstvu Tvojemu i oprosti joj sagrešenja voljna i nevoljna. Molim vas da je pomenete u svojim molitvama.

Подели на овим сајтовима

Nakon pet godina teške borbe sa kancerom, moja sestra Radmila se u nedelju 09.03.2014. u 58. godini života, upokojila i predala svoju dušu Gospodu. Nastani je Gospode u Carstvu Tvojemu i oprosti joj sagrešenja voljna i nevoljna. Molim vas da je pomenete u svojim molitvama.

Bog da joj dušu prosti.

Neka joj je laka crna zemljica, prosto sve, kao  i carstvo Gospodnje, u kom će naći mir i odmoriti svoju dušu grešnu.

Amin.

Подели на овим сајтовима

Боже, буди милостив Радмили, нека болови и муке у болести покрију грехе њене. 

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Нека се Господ Смилује души Радмилиној. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Десимир преживео шлог, Велица оболела од рака, тешко поднела прву хемотерапију сад се спрема за другу.

На другој страни Славица одржава трудноћу, тек четврти месец.

Аааааааааааааааааааааааааааааа  Има ли још нешто да ме погоди? Велица је само фризерка која ме година шиша па ме погодила вест! Што сам бре слаба толико?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Десимир преживео шлог, Велица оболела од рака, тешко поднела прву хемотерапију сад се спрема за другу.

На другој страни Славица одржава трудноћу, тек четврти месец.

Аааааааааааааааааааааааааааааа  Има ли још нешто да ме погоди? Велица је само фризерка која ме година шиша па ме погодила вест! Што сам бре слаба толико?

Господе Исусе Христе,помилуј,спаси и исцели слуге Твоје Десимира,Велице и Славице.Владико Господе, у Твојим су рукама, помилуј их по вољи Твојој, и ако им је то на корист, исцели их ускоро.Господе учини да ова њихова страдања,болести и немоћи буде на очишћење многих њихових грехова.Слава Богу за све.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Вечнаја памјат.Нека је Господ усели у Рајска насеља и опрости сва сагрешења вољна и невољна.

Подели на овим сајтовима

Драга браћо и сестре, 

Помолимо се сви за једну попадију, Јелисавета се зове, добила је сепсу после порођаја, мислим да јој је ово пети порођај...

Боже драги и милостиви, помози нашој драгој Јелисавети и исцели је. Има толику дечицу иза себе, не дозволи Господе да их остану сирочићи. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Исусе Христе Сине Божији помози Јелисавети и излечи је од тешке болести.Амин.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе молитвама Пресвете Богородице и сви светих угодника који су Ти по вољи,спаси,помилуј и исцели Твоју слушкињу Јелисавети.Молимо те Господе,сви ми грешни, буди милостив према њој и подај да њена дечица имају мајку уз себе.Амин!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...