Danijela Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 Dominika је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 Zoki1988 је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 https://pics.photographer.ru/pictures/8576.jpg Dominika and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 http://slavkojovicicslavuj.blogspot.com/2017/09/8.html?spref=pi http://slavkojovicicslavuj.blogspot.com/2017/09/8.html?spref=pi Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Crkva sv. Nikole u Zahle (Liban) Izvor Vladan :::. and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 Jos malo eparhije Zahle Izvor Лубеница, АлександраВ, Agaton Vuzman and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2018 https://www.orthphoto.net/photo.php?id=111094&id_jezyk=1 Vladan :::., Dominika and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2018 Izvor Vladan :::. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2018 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2018 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2018 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2018 Dominika је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2018 Dominika је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2018 АлександраВ, Natasenka and Dominika је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2018 link dadodj, Biće-šta-treba, Вилер Текс and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука