Danijela Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 Dominika and Лубеница је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 Манастир Тресије dadodj, Vladan :::. and Dominika је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 Uspenje u Gvatemali Izvor Vladan :::., dadodj and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 Uspenje u selu Ma'runa, Sirija Izvor Vladan :::. and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 22, 2018 Пријави Подели Написано Август 22, 2018 Sirija Izvor АлександраВ and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dadodj Написано Август 23, 2018 Пријави Подели Написано Август 23, 2018 Manastir Krka Брада and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 23, 2018 Пријави Подели Написано Август 23, 2018 Извор Dominika, Agaton Vuzman, Поуке.орг инфо and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 4 минута, АлександраВ рече Направићемо нову тему Одлично, али прекопирај и одговоре ако можеш некако... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 1 минут, Vladan :::. рече Одлично, али прекопирај и одговоре ако можеш некако... Померила сам одговоре, али је испало као да си ти отворио нову тему, надам се да је то ОК :) Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 5 минута, АлександраВ рече Померила сам одговоре, али је испало као да си ти отворио нову тему, надам се да је то ОК Што не би било ок, па ја и јесам покренуо тему тј. дискусију АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 1 минут, Vladan :::. рече Што не би било ок, па ја и јесам покренуо тему тј. дискусију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 Епископ Шијемијатича Варсонофије (Пољска Православна Црква) Извор Извор Vladan :::., Branislav81, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 АлександраВ and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 Izvor АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука