Dominika Написано Јун 6, 2018 Пријави Подели Написано Јун 6, 2018 Митрополит Ладакије (Сирија) причешћује се од обичног свештеника Извор dadodj, Rašo, Danijela and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 7, 2018 Пријави Подели Написано Јун 7, 2018 https://www.flickr.com/photos/spbpda/40808296870/in/dateposted/ obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 7, 2018 Пријави Подели Написано Јун 7, 2018 https://www.flickr.com/photos/spbpda/42565288762/in/dateposted/ АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 7, 2018 Пријави Подели Написано Јун 7, 2018 извор Natasenka, Smaragdni kamičak, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 7, 2018 Пријави Подели Написано Јун 7, 2018 извор Олимп, Плаво Небо, Natasenka and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 7, 2018 Пријави Подели Написано Јун 7, 2018 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1986325714719996&substory_index=0&id=1097318223620754 Лидија Миленковић, Lady Godiva, Smaragdni kamičak and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јун 7, 2018 Пријави Подели Написано Јун 7, 2018 црква Преображења Господњег, острво Кижи, Русија извор: http://fund.cyrillitsa.ru/tradition/4302-net-ne-bylo-i-ne-budet-takoj.html Плаво Небо, Smaragdni kamičak, Олимп and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 9, 2018 Пријави Подели Написано Јун 9, 2018 Agaton Vuzman, obi-wan, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јун 10, 2018 Пријави Подели Написано Јун 10, 2018 Како лијепе иконе, цркве, одежде. Много слатки дјечији стихари. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 10, 2018 Пријави Подели Написано Јун 10, 2018 @Natasenka Sve fotografije moraju imati naveden izvor, odakle su preuzete (Pouke su tuzene zbog autorskih prava). U suprotnom se brisu. Hvala. Ako imas svoje fotografije, imamo i temu za to: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 10, 2018 Пријави Подели Написано Јун 10, 2018 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јун 10, 2018 Пријави Подели Написано Јун 10, 2018 ОК. Нисам знала. Узела сам са сајта ЦО Врањево. Брат се не би љутио на мене, нити ме тужио због ауторских права. Није битно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 10, 2018 Пријави Подели Написано Јун 10, 2018 Ovde je to pravilo. I slobodno postavljaj slike brata al navedi link "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јун 10, 2018 Пријави Подели Написано Јун 10, 2018 https://crkvenaopstinavranjevo.wordpress.com/#jp-carousel-1952 Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 10, 2018 Пријави Подели Написано Јун 10, 2018 On 6.6.2018. at 22:18, Dominika рече Митрополит Ладакије (Сирија) причешћује се од обичног свештеника Neobicno... svestenosluzitelji bi trebali uvek da se pricescuju u oltaru, ne van njega... Natasenka је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука