Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Свиђа ми се 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

црква Преображења Господњег, острво Кижи, Русија

извор: http://fund.cyrillitsa.ru/tradition/4302-net-ne-bylo-i-ne-budet-takoj.html

Kizhi.jpg

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

@Natasenka

Sve fotografije moraju imati naveden izvor, odakle su preuzete (Pouke su tuzene zbog autorskih prava). U suprotnom se brisu.

Hvala.

Ako imas svoje fotografije, imamo i temu za to:

Подели на овим сајтовима

Ovde je to pravilo. I slobodno postavljaj slike brata al navedi link :)

Подели на овим сајтовима

On 6.6.2018. at 22:18, Dominika рече

Митрополит Ладакије (Сирија) причешћује се од обичног свештеника 

Neobicno... svestenosluzitelji bi trebali uvek da se pricescuju u oltaru, ne van njega...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...