Jump to content

Новак Ђоковић - многаја љета

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

мислим да смо ми стварно невероватан народ...ако већ не умемо да проценимо и препознамо особу која вреди, онда бар можемо као верници да да верујемо свом синоду и патријарху...у данашње време је заиста јако, јако мало особа као што је Ноле и то треба вредновати и поштовати...наравно да орден није добио само због новца, то је свима јасно...

браво Ноле,свака част , то си ти заслужио! само тако настави... 0203_cool crvenilo crvenilo

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Поред свега што краси Новака, мишљења сам да је баш што је млад  и заслужио тај орден.На младима свет остаје, а млади Новак је у садашњим приликама учинио за Србију више од било кога у овој земљи.

Па и св.Сава је  млад напустио  родитељски дом, и радећи на славу Бога није никада заборавио свој народ и своју земљу.

Дисао је скупа за Господа и Србију. Оставио  је  за  собом  отворена  врата  за  оне  који то осете и виде.

Подели на овим сајтовима

21 Udovicina lepta. O razorenju jerusalimskoga hrama, gonjenju ucenika i razrusenju Jerusalima. O drugom Dolasku i blizini Carstva Bozijeg.

1. A pogledavsi gore vidje bogate gdje mecu priloge svoje u riznicu hrama.

2. A vidje i jednu sirotu udovicu kako mece ondje dvije lepte;

3. I rece: Zaista vam kazem: ova siromasna udovica metnu vise od sviju;

4. Jer svi ovi stavise na dar Bogu od suviska svoga, a ona od sirotinje svoje metnu svu imovinu svoju sto imase.

Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen

Подели на овим сајтовима

21 Udovicina lepta. O razorenju jerusalimskoga hrama, gonjenju ucenika i razrusenju Jerusalima. O drugom Dolasku i blizini Carstva Bozijeg.

4. Jer svi ovi stavise na dar Bogu od suviska svoga, a ona od sirotinje svoje metnu svu imovinu svoju sto imase.

crvenilo crvenilo 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Да, и мени је ово прво пало на памет...

А онда рекох себи немој да си завидна, сујетна... И сад се радујем  crvenilo crvenilo

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Ако ти лично ниси урадио попут удовице, онда какво је твоје навођење ових еванђелских речи?

Господ није рекао да је то што су богати дали безвредно или лоше, него да је удовица дала више.

Подели на овим сајтовима

[quote author=uros link=topic=13559.msg424504#msg424504 date=1304024614

Ако ти лично ниси урадио попут удовице, онда какво је твоје навођење ових еванђелских речи?

Господ није рекао да је то што су богати дали безвредно или лоше, него да је удовица дала више.

crvenilo

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Pa jel je Novak kriv sto je dao od viska?Ne umanjujemo mi sto oni koji imaju manje,a daju isto kao on.Bitan je ljubav kojom dajes,a ta udovica je dala ljubavlju isto kao i Novak,tako da..

Подели на овим сајтовима

Ja nisam davao ni kao udovica, a ni kao Djokovic. Ali znam mnostvo vernika vrlo skromnih primanja koji daju Crkvi nesrazmerno mnogo u odnosu na svoje prihode i odlicno se uklapaju u pricu o udovicinoj lepti, a na njih gotovo niko ne obraca paznju.

Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen

Подели на овим сајтовима

Поред свега што краси Новака, мишљења сам да је баш што је млад  и заслужио тај орден.На младима свет остаје, а млади Новак је у садашњим приликама учинио за Србију више од било кога у овој земљи.

Па и св.Сава је  млад напустио  родитељски дом, и радећи на славу Бога није никада заборавио свој народ и своју земљу.

Дисао је скупа за Господа и Србију. Оставио  је  за  собом  отворена  врата  за  оне  који то осете и виде.

greengrin

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...