мирођија Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 Људи са ЖРУ-а су јединствени. Захваљујући њима открила сам потпуно нови свет, намагнетисан љубављу и вером која не пресушује. Океан знања и врлина које не престају да ме изненађују и када сам мислила да ме ништа не изненађује. Упознала сам пуно чланова на основу њиховог писања на форуму. Неке и лично. Сјајни људи. А неки су ми постали пријатељи до вечности. Сада заиста морам рећи да су мени инспирација од самог почетка били... Моцарт - генијалац, инспирација и окосница... Оља - неуморна у Руској патријаршији, Лидија - утеха и ослонац, Отац Агапије - образован, у сваком трену спреман да помогне, јако позитивно проницљив... .Жељко-легенда Ангелина - некадашњи мод из женског кутка и админ, причљива, весела и добронамерна... Зоран - некадашњи мод, душа која плени скромношћу и добронамерношћу... Меда - легенда... Пајко - моравска легенда... Зорица екс Милева - ангелско обличје...јако недостаје... Ивица Стојковић - оличење разборитости и православне отворености... Мартирије - непоновљив, Душа - душа... Јаша - искрени православац... ПД - далеко је а тако близу ... Каја - дивна сестра и госпођа... Ениз - дружељубив и културан... Сви ти људи су ми стална инспирација, и још многи које нисам набројала...јер треба много речи за пуно дана које смо овде провели и проводимо са вером која расте... За све хвала оцу Ивану ... И Господу. Ignjatije and Фарисеј је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 Meni je ovaj forum puno pomogao.Omeksao je neke moje tvrde stavove мирођија and anajrim је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 не знам да ли бих то могла назвати инспирацијом али веома волим да читам постове појединих људи...да ли због тога што исто или слично мислимо, да ли због тога што од њих могу да научим нешто....да утврдим своју веру..некако осећам да су ми врло блиски иако се нисмо лично упознали...углавном, не прође дан да не свратим на форум..то ми је нешто нормално...некад само на минут, некад дуже, некад само читам , некад пишем...углавном, једна веома блиска заједница... anajrim and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 Оно што се и могло очекивати, једна иста екипа се врти у круг и међусобно хвали. Да ли ми је овде неко инспирација? Није. Има чланова који имају квалитетне постове и чије мишљење поштујем и од којих може да се научи што шта, мада тешко овако, писаним путем где у комуникацији учествује пуно њих,па онда крене цитирање, извачење из контекста и на крају кључ. Има и оних које волим да читам јер су духовити, као што има и оних који ме иритирају. Међутим, какви год били, иза монитора седе људи, са свим својим радостима, страховима, надама ,патњама и сл. и то је оно што је мени овде интересантно. Кад будем имала мање времена за бацање , вероватно да ћу се и ређе логовати на форуме stadaradim feeble and anajrim је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 Бог ти помогао. anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 И теби такође, а и свима осталима. anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 Свој део препуштам теби...пошто је пост и време праштања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 А који је то твој део којег се тако великодушно одричеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 Инспиришу ме многи, на разне начине Неки су ме инспирисали толико да сам морала да их упознам лично и много их поштујем. Неки су ми својим размишљањима отворили очи и алтернативну "стазу", који су веома рационални,мудри и културни у комуникацији са другима (овде бих нарочито истакла Нишизаву и Авокада). Неки ме инспиришу тако ... да ми је много драго што не размишљам више као они. Александрида, Анастасија, Перса and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 Nekako se na ovom forumu zadesi da u pravom momentu naletim na post osobe koju poznajem ili prvi put citam ( sto je krajnje nebitno za sustinu price) i toliko mi taj post znacajno utice na neko shvatanje, dozivljaj, misao da to jednostavno povezem sa Bozijim promislom i prihvatim k znaju gledajuci vedrije napred... Ovde su ljudi toliko pozitivni, topli i srdacni da bi i kamen oplemenili...tako da ko razume shvati ce... A ako bih nekog izdvojila...neka to bude veliki maestro Mozart...uz duzno postovanje prema svima ostalima on je dusa ovog foruma... Перса, Mилена КШ, Andre Williams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 Како уопште човек да буде "инспирација"? То ми је мало чудно, да не кажем неспретна поставка. Можда се хтело рећи чија писања се највише допадају. Ако се то хтело рећи онда да, има ко ми се највише допада. 1. То је један банован форумаш - прецизан, објективан, непристрастан, шармантан, непобедив, итд. - Родољуб Лазић. 2. И Жељко. Када бих био женско или бих се удао за некога ко је као он (Жељко) или се не бих ни удавао. -Владимир- and anajrim је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 хахахахахаха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 ja volim ovaj forum (mislim da sam to vec vise puta rekla ) pored mnogih korisnih stvari koje sam naucila ovde ,divnih ljudi koje sam upoznala (ne bih nikog imenovala znaju oni ko su ) zru mi pomaze u vezbanju strpljenja i smirenja odgovor je da ljudi sa zru su mi inspiracija 4869 Анастасија, Александрида, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Suzana Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 Поред моје породице (жена и дете) која има разумевања за све моје лудорије, многи људи са форума су ми заиста неисцрпна инспирација! Некако, саживео сам се са многима овде, многе лично познајем и радујем се сваком новом сусрету. Конкретно, од многих људи овде сам се научио да будем радостан када ми је тешко, да будем стрпљив и смирен када би свако други "праснуо", да будем креативан и да доносим брзе одлуке када је то потребно и нужно, да будем "мудар као змија и безазлен као голуб", али да будем и наиван када се то најмање очекује од мене Наравно, све је то једна велика животна школа. Када читам неке своје прве поруке буде ми некада и смешно па често кажем: Боже, колико сам глуп и наиван! Но, опет некако у тој наивности сам захваљујући многима се учио на грешкама. Сада када бих набрајао имена, био би подужи списак... Како је стање код вас? Да ли су вас људи са форума променили да будете "бољи људи"? Можете и имена да кажете, наравно. Da,mnogi ljudi su mi ovde inspiracija,ali ima ljudi i koji su me razocarali sa njihovim stavovima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 Добри моји форумаши , админи , модератори и остали мени је инспирација свако од вас немогу сада да набрајам не зато да некога прескочим него зато да се неко ненађе запостављен али ми сви ви много значите јер ми се дешавају нека тешка времена да немогу описати и када сам у великом бедаку ви сте ми као неки " бенседин " који ми даје снагу да гурам даље довољно је да прочитам прелепе ствари од паметних и предобрих људи и да се вратим на прави пут . Наравно поред моје фамилије ЖРУ ми је друга породица . Хвала вам што постојите !!!! мирођија, Ignjatije, Mironosica and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука