Ратко :( Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Просто, као у животу, није добро да само једно другом чешкамо уши. Некада треба рећи оно што мислиш, наравно трудећи се да не жалостиш другог. Што је готово немогуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 [quote name=Ратко ' timestamp='1347479276' post='708679] Што је готово немогуће. Čuj nemoguće!!! Apsolutno moguće!!! Govorim iz ličnog primera i to iz pozicije za obe strane tako da... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 @@Јелина, Знаш, понекад се посвађамо. Ево, ја сам сада љут на Магделену, оплела жена синоћ по мени, па сам' тке Али знам да ћемо се ми ускоро помирити у видети веома брзо у БГ на црном вину Просто, као у животу, није добро да само једно другом чешкамо уши. Некада треба рећи оно што мислиш, наравно трудећи се да не жалостиш другог. Ето, и ја љута на вас што сте гушили моје право да изразим своје мишљење, али уз песму и вино некако ћу вам опростити Oд свега најбитнија је љубав и круна свега- праштање, како би рекла дечица: мир, мир , мир нико није крив ех када би се угледали на њих били би вечито безазлени Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 tako da... ... је ипак скоро апсолутно немогуће. Тај ће да ти упамти то, и кад тад ће да ти рокне америцан пие ин фаце. Наизглед је могуће, плодовито и лако... али не, није тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 [quote name=Ратко ' timestamp='1347480251' post='708692] ... је ипак скоро апсолутно немогуће. Тај ће да ти упамти то, и кад тад ће да ти рокне америцан пие ин фаце. Наизглед је могуће, плодовито и лако... али не, није тако. Tebe mora da je neko gaaaaaaaaaadno povredio... No veruj da ima još dobrih ljudi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Када читам неке своје прве поруке буде ми некада и смешно па често кажем: Боже, колико сам глуп и наиван! Но, опет некако у тој наивности сам захваљујући многима се учио на грешкама. Kao ja sto sam uzeo da citam postove sa mog bloga namenjenog ateizmu od pre godinu dve i onda se samislim i pitam: "Da li je moguce da sam ja ovo pisao?". Morao sam da sakrijem (da ih stavim na radnu verziju da ih niko ne vidi) sve postove ima u nekima nesto pametno pa ih nisam obrisao. Cak sam imao i preko 1000 pregledam za manje od 2 sedmice. I sad se opet pitam ko je sve to mogao da cita? Фарисеј је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 То је добро. Значи да смо напредовали нешто за то време. Атеист, није требало да сакриваш постове са блога, то је лепа илустрација како човек временом учи и сазрева. Сваки (паметан) блог тако изгледа. Милан Меденица :), Драшко and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 @, опуштено, и мене је блам мојих ранијих порука на жру, капирам да ће касније и ових бити ... а бројку не смем ни да погледам Фарисеј је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Мени је инспирација на форуму Христос у свима Вама. И непрекидна литургија (после Литургије) која се невидљиво а ипак приметно овде одвија на корист многих и на славу живоначалне Тројице, Оца и Сина и Светога Духа - Бога. Њему Јединоме нека је хвала у свима нама. Јадранка-Дервента, мирођија, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Tebe mora da je neko gaaaaaaaaaadno povredio... No veruj da ima još dobrih ljudi Сад ово добија мало спамерски фејс, извињавам се, али ипак да одговорим. Кад сам рекао то што сам рекао мислио сам генерално, дакле не само на основу сопственог искуства, али и на основу њега. Колико год да упутиш некоме најконструктивнију могућу критику бацио си семе и врло је танка нит да ли ће се то семе разрасти. Најчешће се разрасте. Колико сам пута само ухватио себе да ми нечија опаска чучи у срцу годинама након што је изречена. Сад ће неко рећи - па да кад си такав, кад си на крај срца, али тај што ће то рећи је само човек који није поштен према себи, и који не види себе довољно добро, мада наравно, исто тако је скоро немогуће видети себе довољно добро. Да, има добрих људи, пуно добрих људи, али и према најбољим људима треба бити опрезан са тим стварима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Obično nešto pljuckam i prozivam ovaj forum, ali želim ovom prilikom da iskažem veliko poštovanje prema portalu. Listao sam dosta ovo popodne neke stranice koje nisu direktno vezane za forum ŽRU, već se nalaze u onom gore zaglavlju koje se prvo vidi (gledajući odozgo). Nešto više sam se zadržao na AGAPE i VERUJEM i SVETOM PISMU. Zaista je to možda i najveća korist od ŽRU, jer su sačuvane te zaista sjajne stranice i napravljeno najbolje Sveto Pismo za pregled na prostoru bivše Jugoslavije. Nešto razmišljam, pošto je forum često, zaista često izvor mnogih nerazumevanja i borbi prsa u prsa, šta bi trebalo uraditi pa da i on bude na nivou ostalog materijala koji se nalazi na Poukama. Ne računam ja na promenu u ljudima, jer ljudi su takvi kakvi su. Mislim da u organizacionom smislu treba nešto uraditi, ali ajde budi pametan. Nešto što će ljude upristojiti i što će nam dati dozu samokontrole ali ne i sterilnosti. U stvari znam ja šta je to, ali to je donekle na nivou maštanja, samo opet ću reći.. Prisustvo nekog na forumu ko je i te kako autoritet i ko će čestim prisustvom mnoge postideti a mnoge i ohrabriti. Mislim na nekog od nama dragih episkopa.... Hmmm koliko li je to moguće? Snovi?! Dobro, ajde to da odbacimo kao maštariju... Ideja druga.. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Prisustvo nekog na forumu ko je i te kako autoritet i ko će čestim prisustvom mnoge postideti a mnoge i ohrabriti. Ima takav......Aleksandar Milojkov! Ignjatije and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Svakako pohvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Поента је управо у томе што смо овде сви нормални и опуштени. Отворите подфорум "драмска секција" па глумите преподобне тамо... Драгана Милошевић, Биљана, antics and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 jeste samo pitam se da li ta opuštenost je uvek na korist. Nije mali bezobrazluk u ophođenju nekada. Gruba reč je gruba reč, pa makar je ti rekao sa nonšalancijom ili vikao. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука