Jump to content

Да ли су вам људи са ЖРУ-а инспирација?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Људи са ЖРУ-а су јединствени.

Захваљујући њима открила сам потпуно нови свет, намагнетисан љубављу и вером која не пресушује.

Океан знања и врлина које не престају да ме изненађују и када сам мислила да ме ништа не изненађује.

Упознала сам пуно чланова на основу њиховог писања на форуму. Неке и лично.

Сјајни људи.

А неки су ми постали пријатељи до вечности.

Сада заиста морам рећи да су мени инспирација од самог почетка били...

Моцарт - генијалац, инспирација и окосница...

Оља - неуморна у Руској патријаршији,

Лидија - утеха и ослонац,

Отац Агапије - образован, у сваком трену спреман да помогне, јако позитивно проницљив...

.Жељко-легенда

Ангелина - некадашњи мод из женског кутка и админ, причљива, весела и добронамерна...

Зоран - некадашњи мод, душа која плени скромношћу и добронамерношћу...

Меда - легенда...

Пајко - моравска легенда...

Зорица екс Милева - ангелско обличје...јако недостаје...

Ивица Стојковић - оличење разборитости и православне отворености...

Мартирије - непоновљив,

Душа - душа...

Јаша - искрени православац...

ПД - далеко је а тако близу ...

Каја - дивна сестра и госпођа...

Ениз - дружељубив и културан...

Сви ти људи су ми стална инспирација, и још многи које нисам набројала...јер треба много речи за пуно

дана које смо овде провели и проводимо са вером која расте...

За све хвала оцу Ивану ...

И Господу.

Mirođija hvala na komentaru.Ti si zaista jedan sugovornik koji se respektuje, poštuje i cjeni.

Meni je ovaj forum pomogao u mnogo čemu:

1)Upoznao sam puno dobrih hriščana koji iskreno i na najljepši način svjedoće o svojoj vjeri.

2)Stekao sam puuuno prijatelja među vama....

3)Naučio sam puuuuuno o vašem vjerovanje što mi omogučuje da obogatim svoje znanje i da bolje poštujem tuđe vrijednosti.

4)Da, upoznao sam i onaj manji dio forumaša koji su eto manje korektni prema sugovorniku ali sa njima sam izgradio svoje retoričke sposobnosti.

5)Iskreno, mislim da nisam pogrešio što sam proveo sa vama više od godinu i po dana.Neka dijaloga, kada ljudi razgovaraju sve se može riješiti ili u najmanju ruku kulturno će se razići.ali ako nema razgovora tu je izzvor mogućih problema.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 64
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Meni su najveca inspiracija o.Ivan,mocart,Anastasija,Magdalena,Tanja.....da ne nabrajam :)

salim se,svi ste mi inspiracija,i sve vas volim do imbecilnosti (kako kaze Radovan Treci),ali Gospod nam treba biti najveca inspiracija.

:) :) :)

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

"Да ли су вам људи са ЖРУ-а инспирација?"

Ima ovdje vrlo, vrlo različitih ljudi...

Богу хвала да је тако, чак сматрам то највећим успехом ЖРУ-а

Nisam ja na to mislio, na različitost po godinama, zanimanju, temperamentu.

Mislio sam na to da neki JESU inspiracija, a drugi nisu.

Neki ne samo da nisu, nego su na SABLAZAN. :(

Sablazan nije nijedan od onih koji nisu hrišćani (nego su ateisti, muslimani...), nego su sablazan NEKI od onih koji MISLE, ili bar KAŽU, da su hrišćani.

Negativne primjere po imenu neću spominjati, svatko može vidjeti što tko piše i sam prosuditi.

A neću spominjati ni pozitivne primjere, da nekoga ne bih nepravedno zaboravio.

Ali ja redovito molim za svoje dobročinitelje, u koje su ovi drugi uključeni... :)

Подели на овим сајтовима

Да многи ме инспиришу и покрећу на размишљање,

како они са којима се слажем по неком питањима а

инспиришу ме и они са којима немам исти став.

Радо проводим време на странама духовне музике, посебно ме радује велика колекција квалитетних предавања, Свето писмо, Агапе. Православна веронаука, (ја те стране Поука називам "Мали рај")

Од скоро сам на сајту (од 30 јула ) smiley-gen153.gifне познајем чланове сајта.smiley-gen146.gif

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

Сам ЖРУ је велика инспирација - о. Иван који је пуно труда уложио и техничка екипа "из сенке" која несебично даје своје време да све ово функционише како треба.

Многаја љета! :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Гости

Uh, čega/koga :D ovde sve nema, pa to je milina jedna!!! :D I nema veze što se ne slažemo, a nekad ni ne razumemo- i iz toga se da izvući neka pouka! ;)

Što se mene lično tiče, ovde sam našla i više nego što sam tražila, tako da... zru .hvala. :group111: !!!

Подели на овим сајтовима

Људи са жру ми јесу инспирација. :)

Не због неких великих дела већ због малих дела које пуно значе. Осмеси, расположење, мотиви, ставови, погледи на свет.

Списак је подужи али рецимо да су ми главна инпсирација:

А Радовановић, Авокадо, Звонко, Билбија, Ивица и Аквило по делу.

Моцарт, Иван, Катарина, Меда, Анастазија, Мрачњак, Игњатије, Дајнабластер, ЈеленаЛела, Таиса, Дрвце, Забеде, Скуни, Миратије, Геније, Гордост., Скину, Аурор, Милојков, Протагорас - по лику. ТА листа је скоро бесконачна изоставио сам неке ево сада ми кроз главу пролази Григорије... нпр.

Такође инспирацију налазим и у многима на атеистима али слабо по лику више по делу.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Огромна инспирација! Без обзира што сам са сто и нешто порука, доста пратим форум јер углавном читам. И не знам где бих пронашла квалитетнији скуп људи него што је овај. Дискусије су злата вредне. А свеобухватне. Нема тога што се овде прећути и не сагледа са свих могућих позиција. Духовито, шармантно и лагано до најозбиљнијег и најбитнијег. Не знам колико пута ме је обрадовало, дирнуло или расплакало ново сазнање до којег сам овде дошла. А топлина - као међу најблискијима.

Живи били сви, драги моји!

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@Јелина,

Знаш, понекад се посвађамо. Ево, ја сам сада љут на Магделену, оплела жена синоћ по мени, па сам' тке :)

Али знам да ћемо се ми ускоро помирити у видети веома брзо у БГ на црном вину :)

Просто, као у животу, није добро да само једно другом чешкамо уши. Некада треба рећи оно што мислиш, наравно трудећи се да не жалостиш другог.

Подели на овим сајтовима

Ја више волим да читам, него да пишем. ово је једини форум на којем учествујем, и све чланове заиста доживљавам као своју породицу. Овде увек нађем одговоре на неке моје недоумице. Мени је ово "месташце" инспиративно...

Живи ви мени били, и велики порасли .smesko.

П.С. А најзанимљивије ми је кад се "посвађам" са неким...К*о моја баба кад гледа "дневник".

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Како нису.За ово мало што сам пискарао овуда схватио сам да ипак има људи са којима се може разговарати иако немате иста мишљења. Ал' исто сам тако и видио много брзоплетих изјава, неких суштински разчичитих од онога што би особа која их је изговорила требала да представља... Стекао сам мало бољу слику о људима уопште.

Подели на овим сајтовима

@@Јелина,

Ево, ја сам сада љут на Магделену, оплела жена синоћ по мени, па сам' тке :)

Али знам да ћемо се ми ускоро помирити у видети веома брзо у БГ на црном вину :)

Ето, и ја љута на вас што сте гушили моје право да изразим своје мишљење, али уз песму и вино некако ћу вам опростити :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...