Јелина Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Па хајд сад - за нас који смо раније уплаћивали уплатницом - јел су исти подаци (они из првог поста)? Снежана, JESSY and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Па хајд сад - за нас који смо раније уплаћивали уплатницом - јел су исти подаци (они из првог поста)? Па килико сам схватила тајног агента убаченог са Видовдана, исти су подаци, мада, ко ће агенима веровати!? коЖељ њацИ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Isti su podaci Јелина and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Децембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2014 Џаба некима диригентска палица кад немају слуха. Сморен сам по хиљадити пут... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 хвала Секи. RYLAH, Gordana ., kordun and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 11, 2015 Пријави Подели Написано Август 11, 2015 Џуманџи and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 11, 2015 Пријави Подели Написано Август 11, 2015 ЈЕСУ Па хајд сад - за нас који смо раније уплаћивали уплатницом - јел су исти подаци (они из првог поста)? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 11, 2015 Пријави Подели Написано Август 11, 2015 Значи да ово је још увек актуелно . https://www.pouke.org/forum/topic/17721-помозите-опстанак-и-развој-највећег-православ/?p=752541 Само се питам , да ли ће жељко да части оне који уплате Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 14, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2016 У вези са новцем за хостинг: 1) Да ли су подаци на овој уплатници горе још увек актуелни, с обзиром на то да је овај пост од пре 3 године. Тамо пише да је прималац Иван Цветковић. Јел то такође важећи податак? 2) Колико још пара недостаје, да знамо како да поделимо прилоге на ових 15-20 људи који су активни на форуму :-) ДА, актуелни су подаци. Поп прима за нас и даље, тако је најлакше, да сад не мењамо рачун. ЗА сад немамо ништа, тако да нам треба све Сналазимо се из месеца у месец. Или нађемо неког донатора или ми скупљамо, ал се не погоди баш увек да можемо, тако да сад морамо и чланове да анимирамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Оче, ништа не брините. Сигуран сам да ће од сутра кренути уплате. Да свако да 5, 10 евра, то је данас ништа, али колико нас има биће позамашна сума. Da, slažem se. S obzirom na brojnost i podrazumevanu udruženost ladno može samostalan server da se opsluži. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 8 minutes ago, Suncokret54 рече ... евра... Примамо и евре, само шаљи! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 2 minutes ago, Suncokret54 рече ... не шалим се, не могу да верујем да се ради о своти од пет хиљада динара... Шест хиљада на месечном нивоу, педесет евра. Тако да је сваки прилог добродошао. Suncokret54 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 37 minutes ago, Suncokret54 рече ... то је кирија за једну периферијску гаражу у Београду, е туго... тачно према мени, слепцу... потрудићу се да шаљем двеста триста динара месечно, а, ако ми скинете забрану, молићу укућане да ми одвоје петсто динара... Не скидљмо забране на тај начин, поједини приложници сајта су и бановани, али свака помоћ значи. То не иде нама у администрацији, него за одржавање сајта, свега овде. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука