Пантелејмон Нови Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Неки кажу да онај ко лаже гледа у десно а ако гледа у лево онда не. У чему је штос? 89898989898989 Ја мислим да су то наклапања да би Грисом са својим тимом могао да реши случај убиства! prstgore RYLAH and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Да ли је неко од вас са овим имао искуства? Ја, нажалост, јесам. Десило ми се да сам у животу упознао једну такву особу. То је невероватан лавиринт, ужасно искуство. Такве особе су спремне на најневероватније лажи и непрестано их пласирају као некакви савршени генератори. Све дубље и дубље увлаче другога у тај свој пакао. Шта је то? Болест? Лудило? Безобразлук? Нека неправда коју су претрпели па сматрају да сад, тако да кажем, имају кредита па могу да раде све што им падне на памет? Најжалосније је што је та особа била из Цркве. Моја препорука - ако вам неко прича неке невероватне ствари, неке бајке, сумњајте, ко год да је! Кад вас увуче у тај свој свет јако је тешко ишчупати се. Тешко је уопште поверовати да је неко спреман на такво нешто. Јасно ми је да је ово што сам написао збрда здола, несређено, нејасно, опростите због тога. Ако је неко имао слична искуства, или зна нешто о тој појави - волео бих да напише. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Јел то био неки свештеник или монах, ако није тајна ? Nikadel је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Није, лаик је у питању. Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 meni vise lici da si se sreo sa sizofrenikom, jer oni uvlace u lavirint, a ja imam druga patoloskog lazova ali nije ni blizu toga sto ti pricas jer on nema nikakvu nameru da uvlaci nekoga u lazi nego jednostavno prica nonstop to da bi imao sta da prica tj da bi izgledao zanimljiv, a to mu je od detinjstva jer je imao tesko detinjstvo i ziveo u teskim uslovima imao je izgleda komplex nize vrednosti pa mu je to bio neki nacin odbrane... Цитат Помени @ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 ali rale nista konkretno nisi napisao,mozda da budes malo odredjeniji...ja u rodbini imam nekog ko vrlo cesto laze,ali nekako je to meni skroz bezazleno...ta osoba cesto smislja i iznosi raznorazne scenarije,ja slusam, klimam glavom,ispostujem je to svo vrijeme dok smo zajedno...prosto to je takva licnost,voli da je u centru paznje i misli da na taj nacin privlaci paznju...ranije nisam mogla da ocutim,pa bi' ukazala na neke nelogicnosti,najcesce kroz salu,ali tad bi se druga strana najcesce naljutila,ne bi mi to priznala,ali vidjelo sa da joj nije po volji...sad samo klimam glavom,jer ni ne vidjamo se bas tako cesto,pa ono vrijeme koje smo skupa da bar u miru provedemo... Цитат Помени @ ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 http://upodobljavanje.wordpress.com/2011/08/19/%D0%BE-%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B0/ Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Nije to ništa strašno, što sa jednim "lagao sam oče i kajem se", na ispovesti ne može da se anulira.. Цитат Помени @ Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Био је у богословији неки Гиле, који чим би рекао : Крста ми, знало се да ће почети да лаже. Напустио је у трећој години. Баба and Nikadel је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Нисам свој случај хтео да истакнем као нешто посебно важан, већ да кроз њега покренем ту причу. Мада је мени био важан јер сам тада први пут наишао на такав вирус. Са том особом ме је упознао један брат из Цркве, фин, побожан, добар човек. Сматрао је да бих ја могао да помогнем тој особи јер се та особа стално жалила на некакве проблеме. А и то ми је сада јасно да је и то ненормално да неко нон стоп цвили због некаквих искушења. Уствари је то начин да се инсталира. И све је било ок једно време док то лудило није почело да дела. Чак, судећи по тој особи, су ванредно пријатни у почетку, говоре баш оно што би хтео да чујеш, увлаче ти се под кожу. Интелигентни, бар је та особа била. После неке две године је кренуо циркус - те јуре ме сатанисти, те неки духовни доживљаји, ма свашта! А уваљује ти осећај кривице сваки пут када посумњаш, ето ти си једини који ми верује, зар ћеш и ти сада да ме оставиш, да посумњаш, и сл. Сигурно да ту има пуно и моје кривице - кад сам био наивна будала која је оставила простор да је неко магарчи. А и гордост - ето ја могу да помогнем таквом мученику и слично. Стицајем околности ту особу сам ухватио у једној очигледној лажи и то ми је помогло да се тргнем. Хвала Богу на томе. Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Imao sam na faksu kolegu koji je lagao za medalju,čak i kada je vrlo očogledno i kada zna da je provaljen,samo je to valjda jače od njega. Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Nije to ništa strašno, što sa jednim "lagao sam oče i kajem se", na ispovesti ne može da se anulira.. Да, наравно, са аспекта греха то је тако, једноставно. Ок. Али мислим да таква особа никада неће признати да је све то лаж, већ ће на неке невероватне начине да покуша да се извуче, новим и новим лажима. Е то је проблем. Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 taj tvoj nije lazov neg paranoja, znaci ne laze on tebe namerno da bi te lagao ili sebe uzvisavao, nego je sam zrtva koja veruje u to, zakalamburio se utiltovao, treba mu resetovanje... slican primer je MP samo dijametralno suprotan, MP ne kuka kako njega jure, nego je on taj koji juri druge i sebe uzvisava a dal je to gordost bila sto si hteo da mu pomognes ili dobra namera to ti znas bolje Цитат Помени @ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 А уваљује ти осећај кривице сваки пут када посумњаш, ето ти си једини који ми верује, зар ћеш и ти сада да ме оставиш vi k'o da ste bili u vezi Цитат Помени @ ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Бамби, немој да добацујеш из те травице. anajrim је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.