Зорица екс Милева Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Хвала Карађорђе. Цитат Помени @ Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 vidis, to je problem, mogu da izbegnem licno vredjanje, ali kad napadam ovu vasu veru, ja pogadjam svakog od vas, el tako? mislim, naravno da ce se hricanin pronaci kada kazem da su svi hriscani ludaci, ali kako ja da opisem verovanje u sile koje ne postoje? ne mozemo reci svakom svoje, jer se to siri, kao rak, cini ga masovna hipnoza, i ima jako velike veze sa greskama u jeziku, i cinjenju, i narocito sa slepim ponavljanjem tih gresaka. ne mozes ti da tezis miru i dobroti, i da istovremeno siris pricu o tome kako ti duhovni svet pohode svakojake demonske i andjeoske chupakabre. TO NIJE NORMALNO. TO ZAHTEVA LECENJE. TAKO VAM JE TO U KLINICKOJ PSIHOLOGIJI, VIDIS STVARI KOJIH NEMA-IDES KOD DOKTORA. PROSTO. so,u came with a couple of catchy, "the joy of pepsi" phrases and u expect me to take you for a ride.... young man, young man, your arm is too short to box with God.... but...you know...i find u very interesting-"may you live in interesting times"!!! 0202_238 Цитат Помени @ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vikiblaga Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 МЕНИ НИЈЕ ЈАСНО ЗАШТО СЕ ПОЈАВЉУЈУ НА ФОРУМУ ЉУДИ КОЈИ НЕ ВЕРУЈУ У БОГА-КАДА СУ ОВДЕ ТЕМЕ КОЈЕ ИХ НЕ ЗАНИМАЈУ... НАВОДНО! КАО ТАЈ ИЛИЈА!? ШТА БИ ОН ХТЕО? ДА МУ ГОСПОД ПОШАЉЕ ЕЛЕКТРОНСКО ПИСМО СА ФОТОГРАФИЈОМ? ДА МУ ТУ КАЖЕ: ЕВО ИЛИЈА, ПОСТОЈИМ, ХОЋЕШ ДА ТИ КУПИМ ФЕРАРИ -ПА ДА МЕ ЗАВОЛИШ? ЗАР ТЕ ПЕРСОНЕ НЕ БИ ТРЕБАЛЕ ДА БУДУ НА МЕСТИМА (ФОРУМИМА) КОЈА ИХ ИНТЕРЕСУЈУ? Цитат Помени @ Вики Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 0102_laugh Ма не узми му за зло, њега ђаво тјера на то, а он и не зна шта га је снашло. Ја никад не идем на форуме атеиста, ни будиста, јеховиних свједока, итд. Мислим шта ћу тамо? :cheesy2:. А можда Бог да да се и промијени кад се позабави темама на овом форуму, можда му буде на корист, можда га је сам Бог упутио овамо, ми то не знамо, зато немој да се секираш, он своје ми своје. Мени је њега жао право да ти кажем. Цитат Помени @ Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 МЕНИ НИЈЕ ЈАСНО ЗАШТО СЕ ПОЈАВЉУЈУ НА ФОРУМУ ЉУДИ КОЈИ НЕ ВЕРУЈУ У БОГА-КАДА СУ ОВДЕ ТЕМЕ КОЈЕ ИХ НЕ ЗАНИМАЈУ... НАВОДНО! КАО ТАЈ ИЛИЈА!? ШТА БИ ОН ХТЕО? ДА МУ ГОСПОД ПОШАЉЕ ЕЛЕКТРОНСКО ПИСМО СА ФОТОГРАФИЈОМ? ДА МУ ТУ КАЖЕ: ЕВО ИЛИЈА, ПОСТОЈИМ, ХОЋЕШ ДА ТИ КУПИМ ФЕРАРИ -ПА ДА МЕ ЗАВОЛИШ? ЗАР ТЕ ПЕРСОНЕ НЕ БИ ТРЕБАЛЕ ДА БУДУ НА МЕСТИМА (ФОРУМИМА) КОЈА ИХ ИНТЕРЕСУЈУ? Вики и ниси баш блага 0102_laugh Наравно да је добродошао и да му је, веровала или не, ово право место за долазак и останак. Наравно, ми смо спремни да слушамо, разговарамо, саветујемо... све до оног момента када неко коме се не свиђа наш начин рада не крене да се изругује људима који овде улажу пуно времена и напора. Тада бива опоменут два пута, па онда слање на одмор. Илија добродошао, имаћемо ми о свашта чему разговарати. Само без вређања, ипак нисмо ми верници баш толико затуцани :cheesy2: Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 ma ja idem na te forume....ima budala i tramo i vamo.... ne treba nikog sažaljevati,to stvara negativne reakcije bez potrebe..a i ne vidim zašto... čovek priča jasno i glasno...ja sam oduševljen time što je našao vreme da se registruje.... ima simpatičnu filozofiju..prošo sam kroz istu nekoć... dobro je došo pa nek piše... što reče o.ivan...i medj nama ima kojekakvih...i mi smo se emancipovali,prinaučili engleski i da radimo na kompu pa se šlihtamo narodu...sve za pare iz masonskih loža,a..... oskudacija Цитат Помени @ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Мени је увијек жао брата или сестре која се не брине за сопствено спасење, мислим да је то нормално. А сигурна сам да и Илија мене жали као "затуцану хришћанку која по његовом мишљењу нема ми мрвицу мозга, и не види даље од сопственог носа", али ја се не бих љутила на њега због тога, свако има право да мисли и осјећа шта год хоће, сви имамо слободну вољу. Цитат Помени @ Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 ...sve za pare iz masonskih loža,a..... oskudacija Од куд Ти па сад тај реч, ашеку ниједан!!!??? Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 http://vukajlija.com/oskudacija hvala Цитат Помени @ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vikiblaga Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Врло често срећем људе који не верују да Бог постоји, али им веома много смета што- ми, неки-верујемо да постоји и што упражњавамо обичаје везане за православље. То им не да мира, копају, испитују, критикују, најчешће критикују- све у шеснаест... све им смета, зашто- "Поп вози кола" и сл. Зовем их милитантни атеисти. То су они који практикују активни атеизам.То су они, који би, да имају неку власт и моћ-врло брзо решили питање "опијума за народ". Поштовани оче Иване, НЕЋУ ДА ЛАЖЕМ, немам стрпљења за такве. Прекидам разговор и одем. :smiley:Биће да нисам блага. (Само се тако презивам!) Цитат Помени @ Вики Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 viki,vidi ovo https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,68.msg162572.html#msg162572 Цитат Помени @ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vikiblaga Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 као што рекох, мало сам смотана... а сада бежим... наћи ћу Вас поново, можда већ идуће вечери! Цитат Помени @ Вики Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
раб.аџија Написано Јун 2, 2010 Пријави Подели Написано Јун 2, 2010 i za smileta pesma EKV Lazni Dimitrije :0104cheesy: Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Врло често срећем људе који не верују да Бог постоји, али им веома много смета што- ми, неки-верујемо да постоји и што упражњавамо обичаје везане за православље. То им не да мира, копају, испитују, критикују, најчешће критикују- све у шеснаест... све им смета, зашто- "Поп вози кола" и сл. Зовем их милитантни атеисти. То су они који практикују активни атеизам.То су они, који би, да имају неку власт и моћ-врло брзо решили питање "опијума за народ". Поштовани оче Иване, НЕЋУ ДА ЛАЖЕМ, немам стрпљења за такве. Прекидам разговор и одем. :smiley:Биће да нисам блага. (Само се тако презивам!) Истина ослобађа ! Мада Шваба каже арбајт махт фрај... ал лаже Шваба... Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 svaki pristojan čovek je dužan da povremeno slaže sebe.... gringrin Цитат Помени @ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.