konstantin Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 А има ли човека који не лаже себе и/или друге?ima,al verovatno su i takvi barem nekad davno se sapleli o istinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan018 Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 ...И да и не. Лаж јесте сама по себи, лоша, то је сигурно. И ја понекад (свесно или несвесно) потпадам под њу. Али не дичим се тиме. ..."Пронаћићемо пут или ћемо га створити."-Ханибал Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Добродошао Милане 018 ! Слажем се, и додајем, где је лаж ,ту је и непријатељ људског рода. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 hah, pomalo besmislena tema, kad si hrišćanin, po defaultu lažeš, sebe, a i druge heh. neka dignu ruke svi koji vide anđele i demone, mogu da im sredim recept za risar i lorezapam za 5 minuta, radnim danom 10-17h sHa_sarcasticlol http-~~-//www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o inace, treba razlikovati laz i foliranje. dosta njih laze, ali SVI foliraju, na ovaj ili onaj nacin, jer kada bi se svi "otkrili", ne bi mogli da dišemo od jurenja veštica i mentalnog auto i ne-auto sHa_sarcasticlol whoooshanja tj bičevanja, što, nažalost, nije originalno hrišćanski oblik ponašanja,o d kad je robovskog morala, od tad ljudi zavaravaju sebe da su bolji od drugih, zbog toga što dele određeni FIKSIRANI način razmišljanja. kako ono ide algoritam religije, nađi ideju, ignoriši kontradiktorne dokaze, zadrži ideju zauvek sHa_sarcasticlol hahaha pisemo se suckers добро нам дошао илија :smiley:пошто си нов на форуму, а приметио сам да ти мањка кућног васпитања у свих 10 порука колико си оставио, да те упознам са ЈЕДИНИМ правилом на овом форуму: нема вређања, нема клеветања. молим те да га поштујеш, поштоваћемо и ми твој став да имаш какав год желиш. свако ти добро од Господа. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 добро нам дошао Милане sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ilija7777 Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 vidis, to je problem, mogu da izbegnem licno vredjanje, ali kad napadam ovu vasu veru, ja pogadjam svakog od vas, el tako? mislim, naravno da ce se hricanin pronaci kada kazem da su svi hriscani ludaci, ali kako ja da opisem verovanje u sile koje ne postoje? ne mozemo reci svakom svoje, jer se to siri, kao rak, cini ga masovna hipnoza, i ima jako velike veze sa greskama u jeziku, i cinjenju, i narocito sa slepim ponavljanjem tih gresaka. ne mozes ti da tezis miru i dobroti, i da istovremeno siris pricu o tome kako ti duhovni svet pohode svakojake demonske i andjeoske chupakabre. TO NIJE NORMALNO. TO ZAHTEVA LECENJE. TAKO VAM JE TO U KLINICKOJ PSIHOLOGIJI, VIDIS STVARI KOJIH NEMA-IDES KOD DOKTORA. PROSTO. oprosti mi bože što želim da ispunim svoju biološku svrhu! izbanovan sa foruma ateista srbije za 52 minuta! I don't believe in this country, I don't believe in religion, or a god, and I don't believe in all these man-made institutions. Carlin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 vidis, to je problem, mogu da izbegnem licno vredjanje, ali kad napadam ovu vasu veru, ja pogadjam svakog od vas, el tako? mislim, naravno da ce se hricanin pronaci kada kazem da su svi hriscani ludaci, ali kako ja da opisem verovanje u sile koje ne postoje? ne mozemo reci svakom svoje, jer se to siri, kao rak, cini ga masovna hipnoza, i ima jako velike veze sa greskama u jeziku, i cinjenju, i narocito sa slepim ponavljanjem tih gresaka. ne mozes ti da tezis miru i dobroti, i da istovremeno siris pricu o tome kako ti duhovni svet pohode svakojake demonske i andjeoske chupakabre. TO NIJE NORMALNO. TO ZAHTEVA LECENJE. TAKO VAM JE TO U KLINICKOJ PSIHOLOGIJI, VIDIS STVARI KOJIH NEMA-IDES KOD DOKTORA. PROSTO. Па да си избегао вређање и овим другим постом - ниси. Свака расна, верска или полна дискриминација показује какав је неко човек. Лично имам пријатеље који су атеисти али због тога не угрожавамо наш однос јер свако поштује одлуку другог због пријатељства које имамо. Да бих ти мало дочарао слику како ти звучиш у мојим ушима, то би изгледало када бих ја све најгоре почео да причам о твојој мајци или вољеном бићу, и онда би схватио непримереност твојих изјава. Тако ти атакујеш на мој лични однос са Богом којег именујеш фикцијом и саветујеш да треба да идем на лечење. Шта да ти кажем, вера је неизлечива болест а ако сам болестан - зар бих имао свест о својој болести? Елем, није згорег прво се информисати о неким стварима, овде имаш доста тематика, па кад прочиташ дођи да дискутујемо. Такође, овде нико не говори о виђењима анђела и демона. Још, имаш право да не верујеш ни у шта али немаш право да намећеш своје ставове као што ни овде нико не намеће своје. http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 vidis, to je problem, mogu da izbegnem licno vredjanje, ali kad napadam ovu vasu veru, ja pogadjam svakog od vas, el tako? mislim, naravno da ce se hricanin pronaci kada kazem da su svi hriscani ludaci, ali kako ja da opisem verovanje u sile koje ne postoje? ne mozemo reci svakom svoje, jer se to siri, kao rak, cini ga masovna hipnoza, i ima jako velike veze sa greskama u jeziku, i cinjenju, i narocito sa slepim ponavljanjem tih gresaka. ne mozes ti da tezis miru i dobroti, i da istovremeno siris pricu o tome kako ti duhovni svet pohode svakojake demonske i andjeoske chupakabre. TO NIJE NORMALNO. TO ZAHTEVA LECENJE. TAKO VAM JE TO U KLINICKOJ PSIHOLOGIJI, VIDIS STVARI KOJIH NEMA-IDES KOD DOKTORA. PROSTO. Hmmm... Hajde da preispitamo jos jednom kome cemo da savetujemo lecenje? Hriscani veruju u postojanje Boga i mole se onome za koga veruju da postoji. Ti ne verujes u Boga a boris se protiv njega tj. BORIS SE PROTIV NEKOGA ZA KOGA VERUJES DA NE POSTOJI!!!Prosvetli nas molim te kako se to resava u klinickoj psihologiji? 0104_cheesy 0110_hahaha https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 vidis, to je problem, mogu da izbegnem licno vredjanje, ali kad napadam ovu vasu veru, ja pogadjam svakog od vas, el tako? mislim, naravno da ce se hricanin pronaci kada kazem da su svi hriscani ludaci, ali kako ja da opisem verovanje u sile koje ne postoje? ne mozemo reci svakom svoje, jer se to siri, kao rak, cini ga masovna hipnoza, i ima jako velike veze sa greskama u jeziku, i cinjenju, i narocito sa slepim ponavljanjem tih gresaka. ne mozes ti da tezis miru i dobroti, i da istovremeno siris pricu o tome kako ti duhovni svet pohode svakojake demonske i andjeoske chupakabre. TO NIJE NORMALNO. TO ZAHTEVA LECENJE. TAKO VAM JE TO U KLINICKOJ PSIHOLOGIJI, VIDIS STVARI KOJIH NEMA-IDES KOD DOKTORA. PROSTO. Еееееееех кад би ти само знао како је лијепо кад имаш Духа Светога уза се, желио би да си вјечито "болестан" и да се НИКАД не излијечиш од те "болести". Уосталом, ја могу и теби рећи да си болестан, као што си ти мени, не видим да тиме рјешавамо ову нашу "дилему", а и није примјерено. Ако је то што ти проповједаш тако истинито, откуд теби толика потреба да вријеђаш друге? Требало би да си пун доброте и љубави, да си у праву, овако... "Масовна хипноза" - па како то да ти ниси хипнотисан? Или си ти нека посебна мустра која је јача од нас који смо луди Христа ради? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 vidis, ............... .............. PROSTO. Hmmm... Hajde da preispitamo jos jednom kome cemo da savetujemo lecenje? Hriscani veruju u postojanje Boga i mole se onome za koga veruju da postoji. Ti ne verujes u Boga a boris se protiv njega tj. BORIS SE PROTIV NEKOGA ZA KOGA VERUJES DA NE POSTOJI!!!Prosvetli nas molim te kako se to resava u klinickoj psihologiji? 0104_cheesy 1312_womens dada https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif dada dada dada "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
velika morava Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Pozdrav svima! Javljam se prvi put iako vas dugo pratim. Da li lazem sebe i druge?! Odrasla sam u porodici u kojoj je i najcrnja istina vrednija od najlepse lazi. Kada sam kao tinejdzer pokusavala da pridobijem roditelje i da za to koristim laz, zavrsavalo se tako: "Pogledaj me u oci". Nikada nisam rizikovala da izgubim poverenje najdrazih. Radoznalim osobama koje bezobrazno zele da iz razlicitih pobuda zavire u moja intimna osecanja precutim ili slazem,ne zbog sebe jer se nikog ne plasim osim Boga Zivoga, vec da bih zastitila nekog do koga mi je stalo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 ој мораво, добро нам дошла 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 илија, ти лажеш себе, јел си то дошао да нам саопштиш? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ilija7777 Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Имаш опомену због псовања.Администратор карађорђе oprosti mi bože što želim da ispunim svoju biološku svrhu! izbanovan sa foruma ateista srbije za 52 minuta! I don't believe in this country, I don't believe in religion, or a god, and I don't believe in all these man-made institutions. Carlin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Модератори, молим реакцију на претходни пост . Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука