Снежана Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 пре 4 минута, Natasa. рече I to što je napustio medicinsku praksu mi je vrlo sumnjivo. па ко би свет спасавао? Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 Pišem a glupo se osećam što o ovom tekstu bilo šta komentarišem. Kaže: " Dragi Bog je predvideo..." i " Sad se supružnici ponašaju kao da su iznad Boga." Dragi Bog je predvidio svašta nešto ( kratkovidost/ dalekovidost, mogućnost upale slepog creva, ebolu, vaginalni porodjaj.... ) a mi nalazimo način da to prevazidjemo ( naočari, operaciju slepog creva, lekove/vakcine, carski rez....). Da li se svi ljudi koji nose naočari, podvrgnu operaciji slepog creva, piju lekove, urade carski rez da bi spasili dete i/ili majku... ponašaju kao da su iznad Boga? Avocado, Natasa. and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 пре 2 минута, Снежана рече па ко би свет спасавао? Da...dr med su toliko nesujetni da bi batalili karijeru da šire veru . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 Управо сада, Natasa. рече Da...dr med su toliko nesujetni da bi batalili karijeru da šire veru . он је човек са мисијом Ronald and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 пре 1 сат, Natasa. рече "Mirenje" da ih možda nećeš imati je odlična metoda opuštanja supružnika nakon čega se vrlo često desi da ih dobiju. Znam za primere da je žena brzo i bez ikakvih problema zatrudnela posle VTO. Jednostavno je skinula pritisak sa sebe. Toliko se ljudi opterete decom, da nije ni čudo što ne mogu da ih imaju. I ja znam par koji je sve pokušavao dok im na kraju doktori nisu rekli da se oproste od roditeljstva. Odlučili da usvoje i otprilike dve godine nakon usvajanja, ona ostala u drugom stanju. Čuda su moguća kod normalnih ljudi gde ima ljubavi i poštovanja, a ne kod goveda koji zapnu moraš i tačka, brak bez dece nije brak i sl. budalaštine. Al ajde ti objasni zatucanoj budali Lady Godiva, Natasa. and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 пре 6 часа, Paradoksologija рече Usput, ako ga baš uzimamo u usta, divan je sveštenik, sjajna mu je žena, služi, ispoveda, radi sa parohijanima, uvek ima vremena za razgovor. Ne znam mu lične molitve i da li u njima pominje decu, ali znam da su se složili da, iako su želeli decu, ako ne ide, to nije razlog za očajanje. Šta tačno ti tu može smetati, i dalje mi nije jasno? Misliš da oženjeni sveštenici po svaku cenu moraju imati decu? Ili se mogu pomiriti s tim da nemaju, nastaviti lep bračni život i možda se još više posvetiti pozivu? Onaj Zaharija i njegova žena Elizabeta nekako se slabo moljaše ,pa im se smilovati tek po starosti... Isusovo magare and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 пре 5 часа, Војвода7 рече Како си рекла..тај свештеник је желио дјецу и помирио се са тим да их неће имати...Зар не би љепше било да је тај свештеник рекао ''Биће дјеце ако Бог да'' ''све је у Његовим рукама'' Не треба очајавати наравно, али ако желиш дјецу..не треба се ни помирити са тим да их нећеш имати, то ми дође као да не вјерујеш да Бог може у сваком тренутку да ти подари дијете... Jednom prilikom smo bili u parku sa četiri curice i neka baba jela burek i pita moju ženu ' a nije se htjelo muško' , kaže žena : ' daće Bog i muško' , a babi ispade burek iz ruku. I za godinu dana bi i muško. Kad je žena bila trudna sa četvrtim djetetom , neka joj mala djevojčica sa daun sindrom dok je čekala pregled reče : teta nosi malu Luciju. To nam se učinilo simpatično i damo djetetu to ime. Poslije 3 godine , žena posumnja u trudnoći i to rekne pred malom Lucijom a ona reče ' biće veliki Marko i budne toliko velik da se rodi na carski. Sanja Т., Војвода7, Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 пре 35 минута, kopitar рече Onaj Zaharija i njegova žena Elizabeta nekako se slabo moljaše ,pa im se smilovati tek po starosti... Ovo je interesantno pitanje, "količina molitve", koliko je to molitve "dovoljno". Jednom iskreno i pustiti...svaki dan dok se me ispuni...koliko je to molitve "potrebno"? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 пре 30 минута, Natasa. рече Ovo je interesantno pitanje, "količina molitve", koliko je to molitve "dovoljno". Jednom iskreno i pustiti...svaki dan dok se me ispuni...koliko je to molitve "potrebno"? Možda Bog uslišana " lude" , njihov vapaj , riječ , uzdah ... 'uzaludno vam se u noć dugo moliti vi što jedete kruh muke , miljenicima svojim ( ludama) Bog i u snu daje.' Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 Najbolji... kopitar and Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 4 часа, goranger рече Najbolji... Njemačka proizvodnja, die beste Je l imate taj trip ako je nešto "njemačko" to mora da valja ? goranger and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 23 часа, Рапсоди рече Е ајде сада ти стручно и уз образложење оне најбитније ставке ( уз медицински осврт) демантуј. Да стручно објасним како је очигледна глупост, глупост? Је л ти ја личим на Авокада да се зезам с тим? Хтела сам као нешто озбиљно да напишем, али нисам могла да издвојим нпр две, три тврдње које бих прокоментарисала јер је читав текст промашај. Човек прича о аутомобилима (или настанку света, нисам сигурна) о раку, контрацепцији, полно преносивим болестима, хив-у, теолошким питањима, школству... Можда је он стручњак за све то, свака му част. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 52 минута, Lady Godiva рече Да стручно објасним како је очигледна глупост, глупост? Је л ти ја личим на Авокада да се зезам с тим? Pa ne debankujem ni ja toliko očigledne gluposti... nije zabavno kad je baš toliko glupo... Јелена011 and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 2 минута, Avocado рече baš toliko glupo... Ееее али мора да има бар нешто иначе би сви провалили... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 Управо сада, Avocado рече Pa ne debankujem ni ja toliko očigledne gluposti... nije zabavno kad je baš toliko glupo... Smislićemo mernu jedinicu na osnovu tebe Koliko bi postova Avokado uložio u debankovanje ovog? Kad nešto ima vrednost ispod jednog avokada, onda je baš baš... Avocado and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука