Jump to content

О контрацептивним средствима

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Natasa. рече

I to što je napustio medicinsku praksu mi je vrlo sumnjivo. 

па ко би свет спасавао? :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 614
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pišem a glupo se osećam što o ovom tekstu bilo šta komentarišem.

Kaže: " Dragi Bog je predvideo..." i " Sad se supružnici ponašaju kao da su iznad Boga."

Dragi Bog je predvidio svašta nešto ( kratkovidost/ dalekovidost, mogućnost upale slepog creva, ebolu, vaginalni porodjaj.... ) a mi nalazimo način da to prevazidjemo ( naočari, operaciju slepog creva, lekove/vakcine, carski rez....).

Da li se svi ljudi koji nose naočari, podvrgnu operaciji slepog creva, piju lekove, urade carski rez da bi spasili dete i/ili majku... ponašaju kao da su iznad Boga?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Da...dr med su toliko nesujetni da bi batalili karijeru da šire veru :D.

он је човек са мисијом  :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Natasa. рече

"Mirenje" da ih možda nećeš imati je odlična metoda opuštanja supružnika nakon čega se vrlo često desi da ih dobiju. Znam za primere da je žena brzo i bez ikakvih problema zatrudnela posle VTO. Jednostavno je skinula pritisak sa sebe. Toliko se ljudi opterete decom, da nije ni čudo što ne mogu da ih imaju.

I ja znam par koji je sve pokušavao dok im na kraju doktori nisu rekli da se oproste od roditeljstva. Odlučili da usvoje i otprilike dve godine nakon usvajanja, ona ostala u drugom stanju. 

Čuda su moguća kod normalnih ljudi gde ima ljubavi i poštovanja, a ne kod goveda koji zapnu moraš i tačka, brak bez dece nije brak i sl. budalaštine. Al ajde ti objasni zatucanoj budali

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Paradoksologija рече

Usput, ako ga baš uzimamo u usta, divan je sveštenik, sjajna mu je žena, služi, ispoveda, radi sa parohijanima, uvek ima vremena za razgovor. Ne znam mu lične molitve i da li u njima pominje decu, ali znam da su se složili da, iako su želeli decu, ako ne ide, to nije razlog za očajanje. Šta tačno ti tu može smetati, i dalje mi nije jasno? Misliš da oženjeni sveštenici po svaku cenu moraju imati decu? Ili se mogu pomiriti s tim da nemaju, nastaviti lep bračni život i možda se još više posvetiti pozivu?

Onaj Zaharija i njegova žena Elizabeta nekako se slabo moljaše ,pa im se smilovati tek po starosti...

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Војвода7 рече

Како си рекла..тај свештеник је желио дјецу и помирио се са тим да их неће имати...Зар не би љепше било да је тај свештеник рекао ''Биће дјеце ако Бог да'' ''све је у Његовим рукама''

Не треба очајавати наравно, али ако желиш дјецу..не треба се ни помирити са тим да их нећеш имати, то ми дође као да не вјерујеш да Бог може у сваком тренутку да ти подари дијете...

Jednom prilikom smo bili u parku sa četiri curice i neka baba jela burek i pita moju ženu ' a nije se htjelo muško' , kaže žena : ' daće Bog i muško' , a babi ispade burek iz ruku. I za godinu dana bi i muško.

Kad je žena bila trudna sa četvrtim djetetom , neka joj mala  djevojčica sa daun sindrom dok je čekala pregled reče : teta nosi malu Luciju. To nam se učinilo simpatično i damo djetetu to ime.

Poslije 3 godine , žena posumnja u trudnoći i to rekne pred malom Lucijom a ona reče ' biće veliki Marko i budne toliko velik da se rodi na carski.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, kopitar рече

Onaj Zaharija i njegova žena Elizabeta nekako se slabo moljaše ,pa im se smilovati tek po starosti...

Ovo je interesantno pitanje, "količina molitve", koliko je to molitve "dovoljno". Jednom iskreno i pustiti...svaki dan dok se me ispuni...koliko je to molitve "potrebno"?

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Natasa. рече

Ovo je interesantno pitanje, "količina molitve", koliko je to molitve "dovoljno". Jednom iskreno i pustiti...svaki dan dok se me ispuni...koliko je to molitve "potrebno"?

Možda Bog uslišana " lude" , njihov vapaj , riječ , uzdah ... 'uzaludno vam se u noć dugo moliti vi što jedete kruh muke , miljenicima svojim ( ludama) Bog i u snu daje.'

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, goranger рече

Najbolji...

Njemačka proizvodnja, die beste :smeh1:

Je l imate taj trip ako je nešto "njemačko" to mora da valja :smeh1:?

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Рапсоди рече

Е ајде сада ти стручно и уз образложење оне најбитније ставке ( уз медицински осврт) демантуј.

Да стручно објасним како је очигледна глупост, глупост? Је л ти ја личим на Авокада да се зезам с тим? 

Хтела сам као нешто озбиљно да напишем, али нисам могла да издвојим нпр две, три тврдње које бих прокоментарисала јер је читав текст промашај. 

Човек прича о аутомобилима (или настанку света, нисам сигурна) о раку, контрацепцији, полно преносивим болестима, хив-у, теолошким питањима, школству... Можда је он стручњак за све то, свака му част. 

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Lady Godiva рече

Да стручно објасним како је очигледна глупост, глупост? Је л ти ја личим на Авокада да се зезам с тим?

:)

Pa ne debankujem ni ja toliko očigledne gluposti... nije zabavno kad je baš toliko glupo...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

:)

Pa ne debankujem ni ja toliko očigledne gluposti... nije zabavno kad je baš toliko glupo...

Smislićemo mernu jedinicu na osnovu tebe :D

Koliko bi postova Avokado uložio u debankovanje ovog? Kad nešto ima vrednost ispod jednog avokada, onda je baš baš...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...