Jump to content

Радујте се и веселите, крстили смо изгубљену у Катарину :)

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1320627835' post='523202]

нажалост, још увек не може да одговори пошто има проблема са логовањем, па се надамо да ће админи током сутрашњег дана да реше проблем ...

за сад, имате захвалнице преко мене :)

Слава Богу на љубави којом нас себи Привлачи, чиме заиста постајемо сви Једно у Јединоме.

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Krštena je u mojoj, a sada i njenoj, parohijskoj crkvi Sabor Srpskih Svetitelja, Karaburma, Beograd.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Гости

Велика је радост заиста! Ако су људи са форума бар мало помогли да се донесе ова одлука, онда је у потпуности остварена поента постојања ЖРУ-а, да љубав буде пресудни фактор да неко прекорачи праг Цркве.

Такође, нашем модератору Ивану Илићу нека је срећно крштење малог Саве и нека су Катарина и Сава живи, здрави, дуговечни и да буду права деца Божија.

Хвала Меди и Данијели што су учинили радост Катарини и свима нама овде на ЖРУ и учествовали молитвено у овом светом чину.

Подели на овим сајтовима

'izgubljen(a) bi i nadje se...' slava Bogu!

Подели на овим сајтовима

oče, ja sam joj sam samo dala broj telefona sveštenika i fotkala krštenje, ništa više ^_^

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ми смо јуче крстили нашег сина Саву. algabacaju

Слава Богу што љубављу својом надахњује младе родитеље да своје породице воде ка Њему!

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Нека је на здравље и спасење новокрштенима klapklap 0442_feel

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Велики си, Господе, и чудесна су дела Твоја, и нема те речи која ће бити кадра да опева Твоја чудеса!

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Да би човек себе пронашао, он мора да буде храбар и да себи да право име: ИЗГУБЉЕН(А).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...