Jump to content

Радујте се и веселите, крстили смо изгубљену у Катарину :)

Препоручена порука

Док сам читао постове, било ми је топло око срца. Честитам!

ПС. Лијепих ли цура, Боже драги. То Шумадија само рађа. :10900: :nene:

• Волим 1

Православна цркво наша драга, надо свију нас,

у теби је Црногорац нашао свој спас!

Подели на овим сајтовима

Најјача тема у последње време! Дефинитивно. 301

Хвала људи...

Катарина поручио ти је Сава да се у недељу "видите" у Причешћу... доћи ћемо и ми остали...

Подели на овим сајтовима

Најјача тема у последње време! Дефинитивно. 301

Хвала људи...

Катарина поручио ти је Сава да се у недељу "видите" у Причешћу... доћи ћемо и ми остали...

Sad tek vidim da si i ti krstio dete... joooj

Ajd` nek` je sas srecom!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

sqny, рећићу ти нешто, надам се да те неће наљутити. Ти си хришћанин а да тога ниси ни свестан. dada

motivational.jpg

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Моја слава!!!

Срећна слава!!! 0442_feel

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

ooooooooooo.....kakva divna tema, kakva divna vest..je li to izgubljena s nashih diskusija od pre par meseci??

veliki poljubac, medvedji topli zagrljaj ti saljem i zelim svaku srecu tebi i maleckom koji se krstio.Niko ti ne garantuje da ce ti biti lakse u zivotu sto se tice problema

ali bice mnogo lakse jer vise nisi sama, ipak, ne slushaj svakog odavde (ovde dodje smajli sto se plezi, al ne mogu da nadjem...:)))))))))))))))))))

Подели на овим сајтовима

Ми смо јуче крстили нашег сина Саву. algabacaju

Blagosloven Savo, kao i ovaj mali slatki avatar :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...