Jump to content

Putin ODLUČIO: Od 1. jula LGBT osobe u Rusiji će morati "na liječenje"

Оцени ову тему

Препоручена порука

KOLEKTIV.ME

U ruskim klinikama uskoro će biti uvedeni seksolozi koji će pomagati pacijentima da „prevladaju“ homoseksualnost i razne seksualne „mentalne poremećaje“, navodi se u uredbi...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Хомосексуализам је званичнио и био у психијатријском DSM приручнику као ментална болест све до децембра 1973. када су се активисти изборили да се, из идеолошких разлога, избаци из приручника, a 2013. су обрисани и последњи заостали репови.

Подели на овим сајтовима

Meni je psihjatarka rekla da se pederi isto tako gade heteroseksu ko ja homoseksualnosti. 

Jedan moj drug je probao to izkustvo, kao hetero da bude pasivni homic, bilo je najgore sta je radio u zivotu. 

A i ovako je puko u zivotu, nije zenio zenu za njega jer nije Jevrejka, a vec je ucila hebrejski jezik i sve jevrejske zakone. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...