Jump to content

Да ли православни хришћани могу да летују?

Препоручена порука

Правда за одвојене плаже! На једну дечаци, на другу девојчице! 

S obzirom kako LGBT lobi jaca iz dana u dan, ne bi me cudilo da se i to uvede.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ako je i postojala ona dilema da li je trava zelenija u tudjem dvoristu ovde uopste ne bi bilo dilem da li je tudja plaza "zabavnija". :D

Подели на овим сајтовима

. A treba pored muvanja da se socijalizuje u sirem smislu i da razvija socoijalnu inteligenciju da ne bi dosao u situaciju da skace kao oparen kad mu neko u nasem govornom podrucuju kaze "koji si ti lik" (posto to nema samo negativno znacenje) pa da nakon toga prica o sujeti.

Ima veze sa sujetom.Itekako.Jos jedan dokaz,ne samo da si sujetan ,vec i bezobrazan..Al, dobro to je tvoj imidz.Zato ti skaces bez povoda,jer ti ego mora imati svakodnevnu hranu.

Pravac manastir.Sta ce tebi plaze uposte,sa takvim stavom?

Sta je na kraju stetnije po dusu jesti rostilj ili smuvati neku obdarnu na bazenu/plazi?

Kako si ti licemeran,istom taktim si napao i druge na toj temi.Izvuces nesto iz konteksta sto namirises kao iskusan lisac da bi to moglo nahraniti tvoj ego,onda drugima sugerises ono sto zelis.Uporedjivati ove dve teme,i ova dva pitanja moze samo neko poput tebe.Tema o transplataciji svinjskog srca i moj osvrt na neke od svetootackih misli, nisu bile nikakva paralela da  poput Homo neandertaliusa nasrnes i uporedjujes ono sto nije za uporedbu.I ne zelim da se ova tema pretvara u nas dijalog.Rekli smo sta smo imali.

Подели на овим сајтовима

Aj dosta, tema se ne zove "Akvilio & Melhisedek88 na plazi" :0102_laugh:

nemoj da zovem cuvara plaze

article-1305430-0AE389D8000005DC-549_224

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ima veze sa sujetom.Itekako.Jos jedan dokaz,ne samo da si sujetan ,vec i bezobrazan..Al, dobro to je tvoj imidz.Zato ti skaces bez povoda,jer ti ego mora imati svakodnevnu hranu.

Pravac manastir.Sta ce tebi plaze uposte,sa takvim stavom?

Kako si ti licemeran,istom taktim si napao i druge na toj temi.Izvuces nesto iz konteksta sto namirises kao iskusan lisac da bi to moglo nahraniti tvoj ego,onda drugima sugerises ono sto zelis.Uporedjivati ove dve teme,i ova dva pitanja moze samo neko poput tebe.Tema o transplataciji svinjskog srca i moj osvrt na neke od svetootackih misli, nisu bile nikakva paralela da  poput Homo neandertaliusa nasrnes i uporedjujes ono sto nije za uporedbu.I ne zelim da se ova tema pretvara u nas dijalog.Rekli smo sta smo imali.

Iz kog si ti crtanog filma da mi je znati?!

Подели на овим сајтовима

А што само на тинејџере? Нисмо ни ми остали буђави. Дај неку слику, неки пример, па да простудирамо на тенане да ли је грех или не, уместо да све буде овако апстрактно.

Мислио сам на слободне људе :)

Подели на овим сајтовима

Pa, sad, patrijarh Pavle reče: "Svako vidi ono što želi da vidi." Moje mišljenje je da nema ništa loše u tome diviti se lepotama Tvorca (naravno tu ima mnogo 'ali' koja ću kulturno zaobići :D )

Šalim se, sve je to ok, ali ja skidam kapu ko može da gleda a da ne poželi, u smislu da tu individuu koja bi mogla za njega postati ličnost (ako se odluči da priđe i upozna se) ne svede na predmet svoje požude. Opet, sve zavisi od situacije, ljudi sa obe strane,...

Zaključak: više volim zimu   winter (ili bolje rečeno bolje je podnosim)  :D

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Грех је и неморал да се девојке и жене облаче тако да се им се виде голе ноге, груди, стомак, или да им се преко одеће истичу телесне облине.

Sve ono sto ja volim da vidim

:))  :))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...