Jump to content

Тема јасна из прве поруке

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ne mogu brate da pronadjem text. Znam da je bilo vezano za misli, prozorljivost, misticke dogadjaje i ostala cuda vezana za religiju. Da je kod nas obicnih ljudi, retko sta od toga istinito, da su uglavnom iskusenja od Zloga. Secam se da sam procitao i kod Patrijarha Pavla, kada mu je zena donela jaknu, jer joj se u snu javila Sveta Petka i rekla da je njemu hladno. Na sta se on nasmejao i objasnio, hvala Vam, ali evo sluzim Bogu citav svoj zivot i nikada mi se nije ukazao ni obican andjeo i odbio. Kolko sam shvatio citajuci, ljudi koji su imali tako retke darove od Boga, nikad ih nisu ni zeleli, niti trazili. Vec su jednostavno kroz ljubav prema Bogu, bili obogaceni time. Dok meni, sitnoj buraniji, kad se desi tako nesto, pomislim, lej, pa sad sam poseban, ovo mi ono mi. Kad zapravo to moze samo da me odvede u problem. Da probudi neku gordost ili ne znam sta vec. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 43.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• JESSY

1317

• АлександраВ

1272

• Ромејац

21288

• Данче*

1620

On 12. 11. 2018. at 20:57, Nikola Stojanovic рече

Hahah, ne znam pala mi na pamet ova fraza iz filma i Vi je postaviste. Stalno mi se to desavalo/desava, cesce ranije. Malo me to mucilo, dok nisam naisao na pojasnjenje jednog monaha i problem je resen. :D:D

Expand  

Sto se mene tice - u pitanju je obicna statistika. Jer, i prirodni/matematicki zakoni su Boziji zakoni.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@obi-wan Sve je od Boga. Samo kako ga koristimo. :D Govori o nama kakvi smo. :D:D Cuo sam na predavanju, da je i atomska energija dobro otkrice za covecanstvo, ali kad se koristi u dobre svrhe, kad ono i bonbe su tu. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

filter.jpg

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2018. at 21:00, Alegzandar рече

Ajde molim te budi toliko ljubazan i podijeli to monahovo pojasnjenje tog fenomena sa mnom/sa nama

Expand  

glitch u Matrixu

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...