Jump to content

Zemlja je ipak ravna ploca?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, Милан Ракић рече

Онда ниси видео ни тему о ХААРП-у, "тајном бомбардовању" наших авиона аеродрома у Ринасу и Тузли током НАТО агресије,  те "кемтрејлсима". Уз "равну Земљу", антивакцинере,  те по неки урадак архимандрита доктор Никодима,  бивале су те теме у своја доба прави хит. 

Tacno. Nije mi poznato ništa od toga sem Nikodima. :)

Tako mi i treba kad visim na off topic rekama.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 120
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 сат, Broken рече

Tacno. Nije mi poznato ništa od toga sem Nikodima. :)

Tako mi i treba kad visim na off topic rekama.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Evo ravnozemljaši našli novi argument. Starac Gavrilo od trinaestog minuta kaže: Ulazi đavo kakav je na slike. Dva uša kozij dva roga kapa što ide dvaest mitarstva. Hulna imena na kape piše okruglo. Oni izvlače zaključak da ovo što je rekao piše okruglo da se to odnosi na oblik zemlje.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, grigorije22 рече

Ne, čekam da padne zakon 1 januara 2020. 

1 marta.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
пре 11 минута, grigorije22 рече

Gde piše to da je od 1 marta?

SARAJEWO.DIPLO.DE

1.3.2020. na snagu stupaju novi propisi za kvalifikovanu radnu snagu. Ovaj novi zakon proširuje mogućnosti za kvalifikovane stručnjake iz zemalja...
Цитат

Zainteresovani kvalifikovani radnici bi trebali blagovremeno pokrenuti ovaj postupak. To je moguće učiniti i prije nego što u martu 2020. novi propisi stupe na snagu.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Justin Waters рече
SARAJEWO.DIPLO.DE

1.3.2020. na snagu stupaju novi propisi za kvalifikovanu radnu snagu. Ovaj novi zakon proširuje mogućnosti za kvalifikovane stručnjake iz zemalja...

Mislio sam na Srbiju. Rečeno je da će 31 decembra da bude ukinut zakon o zabrani zapošljavanja. Ne znam šta je bilo sa tim?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, grigorije22 рече

Mislio sam na Srbiju. Rečeno je da će 31 decembra da bude ukinut zakon o zabrani zapošljavanja. Ne znam šta je bilo sa tim?

Pa isto ti je....zakon se odnosi na zemlje zapadnog balkana. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Justin Waters рече

Pa isto ti je....zakon se odnosi na zemlje zapadnog balkana. 

Ne razumeš me. Mislim na Srbiju ne Nemačku. Mislim na ukidanje zakona koje su nagoveštavali ministar za rad i zapošljavanje i Brnabićka. Zakon koji je uveden 2013 a rečeno da se u potpunosti ukida 1 januara 2020. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...