Jump to content

Препоручена порука

Која правила/канони одређују да ли неко (не)може бити рукоположен за презвитера?

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Dobrodosao/la na forum... :drugarstvo:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Hristos vaskrse

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Захваљујем.

Који су извори овога? Мало сам бацио око на то, и можда сам омашио. Да ли устав СПЦ говори о томе можда?

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

Подели на овим сајтовима

• Гости

Захваљујем.

Који су извори овога? Мало сам бацио око на то, и можда сам омашио. Да ли устав СПЦ говори о томе можда?

Извор је литература за предмет Канонско право на ПБФ у Београду. Наравно, ово је потпуно скраћено. Да, и устав говори, сада тачно не бих могао да кажем где, али говори.

Подели на овим сајтовима

Хвала, довољно...

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...