Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Прељуба је нешто чега се јако плашим ако замислим свој брак.

Не због себе (молим се да ме Господ не уведе у искушење) јер не бих чинила такав гријех скрнављења светиње брака, већ због друге стране...

Мушкарци су другачији по том питању, што их никако не оправдава, али ипак...

Тако да лично имам проблем и при ступању у везу, јер чим створим претпоставку да би ме тај, неки, варао у браку, одмах испада из игре и веза је готова у самом старту...

Шта да радим?

Подели на овим сајтовима

Хаха,ово је добро..."Ја нећу никада преварити,а он хоће,па мушкарац је забога"  0212_rolleyes

Шта чинити,прво решити се те параноје о "обавезној" прељуби,а потом наћи неког скромнијег лика,који ће бити у твојој сенци,мазохисту по природи,а на теби је само да набавиш кожни комплет и бич... :drugarstvo:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

док год је страх мотиватор живота и дела, нема места љубави.

према томе ни брака.

на децу заборавите.

па се плашите, да видите кад кренете да седите како ћете размишљати.

жене су прве на удару јер не могу целог живота да рађају и да изгледају ко бомбе, да се допадају на први поглед. а и ментална слика им је другачија од мушкарца, јер је мушкарац способнији за заједницу и под маторе дане.  :P

или ако оћете баш дибидус да се упропастите, размишљајте у вези да ћете доживети превару - има да упознате специјално прављен самоизмишљени приватни пакао :) 1000000001010 bendoff

ништа горе него се упуцати а ниси ни кренуо да живиш. bendoff

Подели на овим сајтовима

Хаха,ово је добро..."Ја нећу никада преварити,а он хоће,па мушкарац је забога"  0102_laugh

Шта чинити,прво решити се те параноје о "обавезној" прељуби,а потом наћи неког скромнијег лика,који ће бити у твојој сенци,мазохисту по природи,а на теби је само да набавиш кожни комплет и бич... 4chsmu1

:P :) 1000000001010 bendoff bendoff bendoff

браво максе  :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap ekstra ekstra ekstra

Подели на овим сајтовима

Maks ostaje Maks, svejedno što je Zosima  :P

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Тако да лично имам проблем и при ступању у везу, јер чим створим претпоставку да би ме тај, неки, варао у браку, одмах испада из игре и веза је готова у самом старту...

Шта да радим?

evo ja sam antiseksualac, nema shanse da te prevarim. kolko imash godina, gde zhivish?

winter

cogito ergo deus est

Подели на овим сајтовима

Не због себе (молим се да ме Господ не уведе у искушење) јер не бих чинила такав гријех скрнављења светиње брака, већ због друге стране...

Шта да радим?

Нађи неког мирног дечка који не јурца за сукњама чак ни када је слободан и велике су шансе да те тај неће варати у браку. Наравно, таквих вероватно нема превише, али их ипак има - познајем неколицину. У суштини, чини ми се да је "поента" у уздржању, односно "острашћености" - коме је "ушло у крв" да мења цуре (тј. "партнерке", шта год то значило) било док је "слободан" или "у вези", тај тешко да ће се одрећи тог "задовољства" када буде био у браку, или бар тешко да ће одолети искушењу ако му се "укаже прилика" са неком другом женом.

Тако се бар мени чини.  :drugarstvo:

ὥσπερ ἦν τοῦτο τὸ κλάσμα διεσκορπισμένον ἐπάνω τῶν ὀρέων καὶ συναχθὲν ἐγένετο ἕν, οὕτω συναχθήτω σου ἡ ἐκκλησία ἀπὸ τῶν περάτων τῆς γῆς εἰς τὴν σὴν βασιλείαν

Подели на овим сајтовима

Idi u monahe, Hristos te nikada nece izneveriti, eto, to je jedino sigurno, a ljudi..nikad ne reci nikad, i najbolji moze posrnuti, nikad se ne zna; naravno, trebalo bi da su sigurniji Crkveni mladici, ali oprez 4chsmu1, bitno je i dobro porodicno vaspitanje, kakva je porodica iz koje doticni potice i kako se u njoj gleda na te stvari, ipak iver ne pada daleko od klade i krv nije voda.. 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Шта да радим?

Нађи неког мирног дечка који не јурца за сукњама чак ни када је слободан и велике су шансе да те тај неће варати у браку. Наравно, таквих вероватно нема превише, али их ипак има - познајем неколицину. У суштини, чини ми се да је "поента" у уздржању, односно "острашћености" - коме је "ушло у крв" да мења цуре (тј. "партнерке", шта год то значило) било док је "слободан" или "у вези", тај тешко да ће се одрећи тог "задовољства" када буде био у браку, или бар тешко да ће одолети искушењу ако му се "укаже прилика" са неком другом женом.

Тако се бар мени чини.  .mislise.

ово мени звучи као ''нађи робота'' ...

а то све је баш гарант да се неће у пола живота бацити у прављење деце по комшилуку и шире  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Idi u monahe, Hristos te nikada nece izneveriti, eto, to je jedino sigurno, a ljudi..nikad ne reci nikad, i najbolji moze posrnuti, nikad se ne zna; naravno, trebalo bi da su sigurniji Crkveni mladici, ali oprez smej.gif, bitno je i dobro porodicno vaspitanje, kakva je porodica iz koje doticni potice i kako se u njoj gleda na te stvari, ipak iver ne pada daleko od klade i krv nije voda.. 0110_hahaha

јој.

а шта буде ако превари она Христа, пошто је девојка за удају?  0110_hahaha

---------------

нађи си бре неког с ким ћеш да се волиш, а све остали да вам бива успут.

Подели на овим сајтовима

u kako ti sve znas respect! facenew22222222

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...