Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

Ево шта слушају неки моји фејсбук пријатељи... Сјајно! Волим ове "олди-голди" композиције! 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Караконџула рече

али се зато, како рекох, враћа у 21. вијеку на стазе старе славе, на којима остаје до смрти.

То су они Американ Рикордингс албуми :)
Хтједох прво и ја да се одлучим за Ет Фолсом Призн албум, али ми много више одговара сазрео (нешто тежи, сјетнији) звук последњих албума: помеутог Солитери Мен-а, Д Мен Камс Араунд, Еинт Но Грејв...
Но, били то рани синглови или повратак двијехиљадитих, из сваке пјесме вири дивна душа... а такви се обично и навуку на дрогу...

Једна од омиљених (више ми прија него у извођењу Спрингстина):

Подели на овим сајтовима

И ето, таман кад сам помислио да ће ова тема прерасти у "Шта ЈА тренутно слушам од Џонија Кеша..." сад ме подсјети и на :)))
11919117_10207583072153581_8927843255111551313_n.jpg?oh=f4e26c0718ee75e3e04fed94d7c95546&oe=58D1306D

који су снимили један од најљепших ми албума икад "Little Creatures". Дакле, најљепши, не најбољи, не најквалитетнији, али мени из неког разлога посебно драг албум и не знам која пјесма ми је дража - "And she was", "Give me back my name", "Creatures of love", "Perfect world", "Television man"... Лажем... ипак ми је "Lady don't mind" мало испред осталих, прва међу једнакима. И сад ми је жао што не могу да нађем на ЈТ спот те пјесме, који ми је исто тако сјајан.

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...