daljina Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Tavita је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Ево шта слушају неки моји фејсбук пријатељи... Сјајно! Волим ове "олди-голди" композиције! АлександраВ and Tavita је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 3 hours ago, Караконџула рече али се зато, како рекох, враћа у 21. вијеку на стазе старе славе, на којима остаје до смрти. То су они Американ Рикордингс албуми Хтједох прво и ја да се одлучим за Ет Фолсом Призн албум, али ми много више одговара сазрео (нешто тежи, сјетнији) звук последњих албума: помеутог Солитери Мен-а, Д Мен Камс Араунд, Еинт Но Грејв... Но, били то рани синглови или повратак двијехиљадитих, из сваке пјесме вири дивна душа... а такви се обично и навуку на дрогу... Једна од омиљених (више ми прија него у извођењу Спрингстина): Караконџула and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 АлександраВ and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 АлександраВ and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 И ето, таман кад сам помислио да ће ова тема прерасти у "Шта ЈА тренутно слушам од Џонија Кеша..." сад ме подсјети и на који су снимили један од најљепших ми албума икад "Little Creatures". Дакле, најљепши, не најбољи, не најквалитетнији, али мени из неког разлога посебно драг албум и не знам која пјесма ми је дража - "And she was", "Give me back my name", "Creatures of love", "Perfect world", "Television man"... Лажем... ипак ми је "Lady don't mind" мало испред осталих, прва међу једнакима. И сад ми је жао што не могу да нађем на ЈТ спот те пјесме, који ми је исто тако сјајан. Tavita and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jocki Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pcelica.m Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
daljina Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука