Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

На Светиславову препоруку! Одлично! 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Мени је увијек свака Џонијева верзија боља... :ok:

Како сам био очаран његовим пјесмама прије неколико година, преслушао сам готово читаву дискографију "човјека у црном" и данас га радо слушам! 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Џонијев љубитељ? :) Ја још увијек нисам сигурна, јер баш волим тврђи звук НИН-а. Трент је један од бољих музичара, извођача и композитора данас. НИН ме подсјећа на Дипеш Мод са тврђим звуком.

Џонија никада нисам тако студиозно слушала, али ако би се могла одлучити за неки његов албум, био би то Solitary Man.

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, Tavita рече

Џонија никада нисам тако студиозно слушала, али ако би се могла одлучити за неки његов албум, био би то Solitary Man.

"Solitary man" - то је из оне серије његових, нажалост, посљедњих пет-шест албума, којима је под продуцентском палицом Рик Рубина, Џони вратио пољуљано самопоуздање, након неколико лоших година/издања.

Ја се не могу одлучити за омиљени албум, има неколицину сјајних пјесама на самом почетку каријере, па онда сјајне шездесете, седамдесете, док током осамдесетих и деведесетих доживљава један пад у каријери, али се зато, како рекох, враћа у 21. вијеку на стазе старе славе, на којима остаје до смрти. Све у свему - велико име које је утицало на многе и који је и поред једноставности текстова и у оквирима кантри музике успио очарати слушаоце.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...