Oglo Написано Март 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2014 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 blue је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 http://youtu.be/CdlL9WAXgzA ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Данче* and blue је реаговао/ла на ово 2 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2014 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Vlado Georgiev, "Put do srca tvog". http://www.youtube.com/watch?v=d9G6xwyaMkc "...nije istina, da zaboravljam...sva tvoja nadanja i stadanja. Koliko sam zora svanuo, toliko ti dušu ranio. I ne može mi pomoći ni Bog, da nađem put...Do srca tvog. " Amir and виноградар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=2Ywsb7n_Q6k виноградар је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SlobodanB Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2014 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука