Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

пре 14 минута, Tavita рече

и ова коју постависте :)

кад смо код Бовија, незаобилазна:

au Tavita iskalibrisa mi muzicko raspolozenje :) muzika ovog čoveka je čarobna!

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ivona рече

au Tavita iskalibrisa mi muzicko raspolozenje :) muzika ovog čoveka je čarobna!

прећи ћу и ја на ти :)

јесте, Бови је био краљ.

мало ти чачкам по профилу, свиђају ми се музички постови...поготово овај дио у "хаус, денс, тренс, електро..."теми :)  кад послушам постове, поставићу још Бовија

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Tavita рече

прећи ћу и ја на ти :)

јесте, Бови је био краљ.

мало ти чачкам по профилу, свиђају ми се музички постови...поготово овај дио у "хаус, денс, тренс, електро..."теми :)  кад послушам постове, поставићу још Бовија

hvala Tavita tvoje teme su oduvek ,posebno one na muzičkom delu foruma,za mene bile prava oaza istančanog ukusa i predivne muzike, hvala i na tome!

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, ivona рече

hvala Tavita tvoje teme su oduvek ,posebno one na muzičkom delu foruma,za mene bile prava oaza istančanog ukusa i predivne muzike, hvala i na tome!

:) дивна си
признајем да сам и ја твоје постове примјетила на музичком дијелу, но како нисам редовна на форуму, нисам све упратила. сад те пратим, па ће ми бити лакше да преслушам :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Tavita рече

:) дивна си
признајем да сам и ја твоје постове примјетила на музичком дијелу, но како нисам редовна на форуму, нисам све упратила. сад те пратим, па ће ми бити лакше да преслушам :)

evo i ja officially zapratih tebe :) Umesto da uzvratim kompliment i da se zahvalim na istom, evo jedna u ime našeg muzičkog prijateljstva na forumu!

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, ivona рече

evo i ja officially zapratih tebe :) Umesto da uzvratim kompliment i da se zahvalim na istom, evo jedna u ime našeg muzičkog prijateljstva na forumu!

океј, ђускам у пиџами и штиклама girl_smiley

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Tavita рече

већа је фрка од комшија спрат испод аххахахаха

girl_smiley e onda moraš onaj fazon migoljenja na stolici, ja imam tehniku kao nešto podignem ruke u sevdahu i kao mlataram, a ako neko naidje istežem se!:navijanje::0205_whistling:

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ivona рече

girl_smiley e onda moraš onaj fazon migoljenja na stolici, ja imam tehniku kao nešto podignem ruke u sevdahu i kao mlataram, a ako neko naidje istežem se!:navijanje::0205_whistling:

хаххахахааха хит!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...