Violetta Valery Написано Мај 3, 2021 Пријави Подели Написано Мај 3, 2021 è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Мај 3, 2021 Пријави Подели Написано Мај 3, 2021 Violetta Valery and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Мај 3, 2021 Пријави Подели Написано Мај 3, 2021 https://youtu.be/DPBKbrabWl8 Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
illuminated Написано Мај 3, 2021 Пријави Подели Написано Мај 3, 2021 fsa, Violetta Valery and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 3 Never argue with an idiot. They will drag you down to their level, then beat you with experience. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 6, 2021 Пријави Подели Написано Мај 6, 2021 J_a_n_a and Violetta Valery је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Мај 6, 2021 Пријави Подели Написано Мај 6, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Мај 6, 2021 Пријави Подели Написано Мај 6, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Мај 6, 2021 Пријави Подели Написано Мај 6, 2021 illuminated је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Мај 6, 2021 Пријави Подели Написано Мај 6, 2021 illuminated је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Мај 6, 2021 Пријави Подели Написано Мај 6, 2021 illuminated је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош* Написано Мај 13, 2021 Пријави Подели Написано Мај 13, 2021 "Moje srce je nepristupacno ostrvo u beskrajnom okeanu tuge.Nepristupacno za radost.Da li je svako srce-nepristupacno ostrvo?Recite vi sto srce imate!Znate li cime su sve opkoljena vasa srca?Moje-sve samim okeanskim ponorima i bezdanima.I stalno se davi u njima.Nikako da se izvuce iz njih.da izadje iz njih.Sve cega se dohvati meko je kao voda.Zato su oci zamagljene od suza,a srce razriveno od uzdaha.Bolne su mi zenice,jer su mnoge ponoci zanocile u njima." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 15, 2021 Пријави Подели Написано Мај 15, 2021 "sad nema više mog vodiča..... Natali" Đorđe je bio gospodin čovek i verujući čovek Kafanski amater and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Мај 17, 2021 Пријави Подели Написано Мај 17, 2021 illuminated је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош* Написано Мај 20, 2021 Пријави Подели Написано Мај 20, 2021 illuminated је реаговао/ла на ово 1 "Moje srce je nepristupacno ostrvo u beskrajnom okeanu tuge.Nepristupacno za radost.Da li je svako srce-nepristupacno ostrvo?Recite vi sto srce imate!Znate li cime su sve opkoljena vasa srca?Moje-sve samim okeanskim ponorima i bezdanima.I stalno se davi u njima.Nikako da se izvuce iz njih.da izadje iz njih.Sve cega se dohvati meko je kao voda.Zato su oci zamagljene od suza,a srce razriveno od uzdaha.Bolne su mi zenice,jer su mnoge ponoci zanocile u njima." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
illuminated Написано Мај 21, 2021 Пријави Подели Написано Мај 21, 2021 fsa and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 2 Never argue with an idiot. They will drag you down to their level, then beat you with experience. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука