Драшко Написано Јул 30, 2019 Пријави Подели Написано Јул 30, 2019 Predivan album "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 31, 2019 Пријави Подели Написано Јул 31, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 31, 2019 Пријави Подели Написано Јул 31, 2019 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jocki Написано Јул 31, 2019 Пријави Подели Написано Јул 31, 2019 Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија А Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 ana čarnojević and Панарет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија А Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 Русе косе.... Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 Панарет and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија А Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 пре 5 часа, Рапсоди рече Русе косе.... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 Давно нисам чуо бруталнији рефрен: Само ми стани на прсте, одгризи ми усне, горко, слатко као танго, црно и црвено, стани ми на прсте, одгризи ми усне! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 5, 2019 Пријави Подели Написано Август 5, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Август 6, 2019 Пријави Подели Написано Август 6, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Август 6, 2019 Пријави Подели Написано Август 6, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука