milos87popovic Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 Smaragdni kamičak and Branislav81 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jocki Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 Gogić, Поет and Јелена М. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 Ko te ubija? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 @Zayron шта је ово? баш ми се свидело штета што није цело... kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Просечан србенда, Alegzandar and pahulja је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Поет and Gogić је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 On 5. 2. 2019. at 22:07, Anika рече Ko te ubija? Expand Ona zna koja je a ti zini da ti kazem. ? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Zakopajmo ratne sekire, ja sam moju zakopao sad je red na tebe.... Gogić, Branislav81 and pahulja је реаговао/ла на ово 1 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 We're all a part of God's great big familyAnd the truth, you know, love is all we need Broken, Milica Bajic and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 On 6. 2. 2019. at 8:08, Liga Džentlmena рече Ona zna koja je a ti zini da ti kazem. ? Expand Полако показујеш своје право лице... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Gogić, Milica Bajic and ronin је реаговао/ла на ово 2 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 pahulja and Светлана90 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука