Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

Hahaha... Ko mi prica o Peppersima... Aj cuti mali! :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Nikola...

tumblr_mkp0e0133u1s8zpcto1_500.gif

:D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

samo za tebe

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Gde su oni dobri, andjeli cuvari sto dolaze tiho da poprave stvari....

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Nikola Stojanovic рече

@Anika Hvala vam, hvala veoma mač, moja damo. Ali meni se ovo ne dopada. :D 

Ma to su slusali neki moji drugari svojevremeno. Ja sam izasla iz tih krugova i izbegavam da slusam neke "teze" ritmove, tako da mi je sasvim ok i neki dobar pop, dzez, instrumentali, filmska muzika, cak i tamburasi... :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...