мирођија Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=-RXtxA3tdws#t=95 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Milena B., Снежана and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Šarl Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Šarl Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Човек Жоја, Данче*, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Maslacak_ and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 ivanaika and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Na ovu pesmu bih mogao 200kg iz benca dici. ivanaika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Opet Neverne bebe od mene Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Торбица апрувз... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=fOw8DH2d6SU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука