Снежана Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Данче* and Milena B. је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 We walk where no one wants to go... ivanaika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ово име није заузето Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Pod utiskom ... ivanaika је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ov-HvEcuZ4UCula sam je u autobusu malopre, posle duzeg vremena Млађони је реаговао/ла на ово 1 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 On 27. 2. 2015. at 0:25, MiroslavJ рече Битно је да си стигла на форум Видиш како добро пророкујем Hehehe, jesaaam, morala sam da se ulogujem u ove sitne sate makar na sekundicu, da vidim sta se radi Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 NIJE MNOGO OSTALO OVAKVE GOSPODE! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Снежана, Данче* and РадованД је реаговао/ла на ово 3 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ово име није заузето Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 ivanaika, Снежана and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Novo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Šarl Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Данче*, Снежана and Milena B. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Šarl Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Снежана, ivanaika and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука